Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Seaview Genova-La Spezia-Civitavecchia-Palma de Mallorca-Barcelona-Cannes-Genova z odhodom 29.4.2024: 7x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo v notranji kabini Fantastica + pristaniške pristojbine + zabavne prireditve ter animacija!

Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do Cinque Terre, Rima, španske Palma de Mallorce in Barcelone ter francoskega Cannesa.

Križarjenje z MSC Seaview Italija-Španija-Francija
Križarjenje z MSC Seaview Italija-Španija-Francija
Križarjenje z MSC Seaview Italija-Španija-Francija
Križarjenje z MSC Seaview Italija-Španija-Francija
Križarjenje z MSC Seaview Italija-Španija-Francija
Križarjenje z MSC Seaview Italija-Španija-Francija
Križarjenje z MSC Seaview Italija-Španija-Francija
Križarjenje z MSC Seaview Italija-Španija-Francija
Križarjenje z MSC Seaview Italija-Španija-Francija
od 809,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 4,05€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 90. dneva pred nastopom potovanja 150 €/osebo, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 59. do 45. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 44. do 20. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 19. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Obvezno doplačilo ob rezervaciji: 84 €/osebo nad 12 let oziroma 42 €/otroka od 2-11,99. leta za napitnine (Hotel Service Charge – HSC).
  • Možna doplačila ob rezervaciji: od 599 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; od 140 € za otroka od 2. do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 273 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki); 378 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY PLUS (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 8 € na pijačo); 518 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač PREMIUM (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 13 € na pijačo); 168 €/odraslo osebo za paket brezalkoholnih pijač; 119 €/otroka od 3. do 17,99. leta za paket brezalkoholnih pijač; 140 €/osebo nad 14 let za povratni transfer LJ – Genova – LJ; 100 €/otroka do 13,99 let za povratni transfer LJ – Genova – LJ; parkirišče v Genovi 100€/teden/vozilo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Kompas. Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja in splošnimi pogoji za križarjenja.
  • Ponudba vsebuje: 8-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC Seaview Genova-La Spezia-Civitavecchia-Palma de Mallorca-Barcelona-Cannes-Genova za 1 osebo: termin 29.4.-6.5.2024 + 7x nočitev s dopolnjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, polnočni prigrizek) + voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi + namestitev v notranji kabini Fantastica (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe) + pristaniške pristojbine v višini 140 € na osebo + zabavne prireditve ter animacija v organizaciji ladjarja MSC + kopanje v bazenih in uporaba fitnes centra + Kompasov vodnik in organizacija potovanja + brezplačno potovanje za otroka do 1,99. leta.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

ITALIJA, ŠPANIJA IN FRANCIJA Z LADJO MSC SEAVIEW

29.4.2024: GENOVA, ITALIJA – MSC SEAVIEW;
Prihod v Genovo in vkrcanje na ladjo MSC Seaview. Predviden odhod je ob 18:00 uri.

30.4.2024: LA SPEZIA (CINQUE TERRE), ITALIJA
La Spezia je glavno mesto isto imenske pokrajine in je odlično izhodišče za raziskovanje bližnjih vasic v nacionalnem parku Cinque Terre. Leta 1997 so bile vasice Cinque Terre dodane na Unescov seznam naravne in kulturne dediščine. La Spezia je tudi kraj od koder veliko turistov obišče notranjost Toskane in Umbrio. Priporočamo obisk Firenc, Pise ali mesto stotih cerkva - Lucca, kjer boste lahko občutili pravo toskansko vzdušje. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

1.5.2024: CIVITAVECCHIA - RIM, ITALIJA
Civitavecchia je obmorsko mestece in glavno pristanišče za mesto Rim. Po odhodu iz pristanišča nas čaka 90 minutna vožnja z avtobusom ali vlakom do prestolnice krščanstva. Rim je edinstveno mesto, kjer se prepletata bogata zgodovina in umetnost, kar daje Rimu poseben šarm. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

2.5.2024: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji MSC Seaview ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

3.5.2024: PALMA DE MALLORCA, ŠPANIJA
Mallorca je največji Balearski otok. Otok odlikujejo številne peščene plaže in klasično sredozemsko podnebje. Značilnost otoka so njegova izrazita nasprotja. Od romantičnih, delno težko dostopnih osamljenih zalivov, do živahnih obmorskih promenad, zabav, arhitekture pa do velikih hotelskih kompleksov. Palma de Mallorca je glavno mesto otoka Mallorca. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 23:00 uri.

4.5.2024: BARCELONA, ŠPANIJA
To svetovljansko mesto je vedno zanimivo, pa četudi spijete samo kavico na znameniti ulici “La Rambla” v srcu Barcelone. Poznana ulica je polna življenja, kjer lahko najdete vse, od spominkov, barov, restavracij, tipičnih Tapasov do španske umetnosti. Ob obali je na voljo mnogo restavracij, trgovin ter znani akvarij. “Sagrada Familia” prikazuje vrh arhitekturne umetnosti znanega arhitekta Antoni Gaudí-ja. Zgrajena je v neogotskem stilu in še danes ni končana. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 17:00 uri.

5.5.2024: CANNES, FRANCIJA
Cannes je letoviško mesto in občina na Azurni obali južne Francije. Mesto se je iz majhne ribiške vasice razraslo v luksuzno zdraviliško središče. Zgodovinsko središče mesta je sicer majhno, vendar prijetno, obkroženo z modernimi četrtmi, parki, hoteli in luksuznimi trgovinami, tamkajšnje peščene plaže pa so čiste in brezhibno vzdrževane. Možnosti za izlete po Azurni obali je mnogo, saj se v bližini nahajajo mesta kot so Nica, Monako ali St. Tropez. Za mnoge privlačna destinacija je tudi Monte Carlo, četrt v kneževini Monako. Predviden prihod je ob 8:30 uri, odhod pa ob 17:30 uri.

6.5.2024: GENOVA, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Genovo je ob 07.00.

MSC SEAVIEW
Ladja MSC Seaview je zasnovana po vzoru obalnega resorta. Edinstven osrednji stekleni atrij ustvarja posebno vzdušje za zabavo v živo, kjer lahko uživate v čudovitem panoramskem pogledu na morje iz steklenih mostičkov ali iz panoramskih dvigal. Sončna promenada obdaja celotno ladjo in vam nudi 19 barov, 10 restavracij, bazenov in drugih aktivnosti na prostem: stekleni Skywalk, tematski vodni park z več tobogani, območje AquaPlay™, jeklenica (zipline) na višini 20 palub nad morjem. Na voljo so tudi barvite igralnice LEGO® in Chicco®, dva prava virtualna F1 (formula 1) bolida, tehnološko napredno gledališče, spa center MSC Aurea.

NOTRANJA KABINA
Velikost notranje kabine je od 13-15 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti.

BELLA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Bella ponujajo potnikom udobje po najugodnejših cenah. Ta kategorija potniku omogoča, da poda željo glede turnusa večerje, ladjar pa ga določi glede na razpoložljivost na licu mesta.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 25 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Na povpraševanje: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom.

Možna doplačila na ladji: fakultativni izleti (shore excursions); osebna poraba na ladji; storitve v frizerskem salonu in SPA centru; igre na srečo v ladijskih casinojih; storitve pri ladijskem zdravniku.

Za potovanje je potreben oseben dokument z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 

Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.

Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Podrobnosti o ponudniku

Križarjenje z MSC Seaview

/ /
/ Genova
Italija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 11  |   Oseb: 1
Italija, Grčija, Ciper, Egipt, Hrvaška

12-dnevno križarjenje z MSC Lirica Italija-Grčija-Ciper-Egipt z odhodom 26.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympie in otokov Kreta ter Rodos, Cipra, egipčanskega Port Said in Alexandrije ter Splita.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Grčija, Hrvaška

8-dnevno križarjenje z MSC Sinfonia Italija-Grčija-Hrvaška z odhodom 27.10.2024!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Lecce, grškega Mykonosa in Aten, Splita ter nazaj v Benetke.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje na MSC Fantasia Italija-Španija-Francija z odhodom 4.11.!

VKLJUČENE NAPITNINE IN PIJAČA!

Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do Cinque Terre, Neaplja, španskega otoka Palma de Mallorca, Barcelone in Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje z MSC Seaside Italija-Španija-Francija z odhodom 22.6.2024!

VKLJUČEN IZLET PO MARSEILLE

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do Rima, Palerma na Siciliji, španske Ibize in Valencie ter Marseille-a!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Črna Gora, Grčija

8-dnevno križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija z odhodom 22.6.2024!

VKLJUČEN IZLET PO ANCONI

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Mikonos in Santorinija ter do italijanske Ancone.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Apulija, Grčija, Črna Gora

8-dnevno križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora z odhodom 24.6.2024!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Dubrovnika, Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Krf in Zakintos ter do pravljičnega italijanskega Barija.