Čas je za vadbo doma! - 50 % na ONLINE vadbo ZUMBE za 1 osebo pod vodstvom zumba inštruktorja Draga Lorgerja: 1-mesečna karta za virtualni tečaj ZUMBE live (3x tedensko po cca 60 min) + 1-mesečni dostop do virtualnih treningov ZUMBE na zahtevo!

Dinamična plesna vadba, ki poživi telo in duha! Odličen trening v latino ritmih!

50,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-50%
Prihranek:
50,00 €
 
 

Čas je za vadbo doma! Dinamična plesna vadba, ki poživi telo in duha!

Zumba
 je fitnes program, ki ga je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja razvil kolumbijski plesalec in koreograf Alberto "Beto" Perez. To je vadba, ki združuje aerobiko in različne vrste plesov (reggaeton, hip-hop, salso, sambo, mambo, merengue in mnoge druge), spremlja pa jo energična latinoameriška glasba. Vadbo tedensko obiskuje okoli 15 milijonov ljudi, in sicer na 200.000 lokacijah v 180 državah.

Je dinamična plesno-športna vadba, zasnovana na principu intervalnega treninga. Vadba poteka v skupinah, ki jih vodi naš inštruktor Drago Lorger, in traja približno 60 minut.

Ker so koreografije sestavljene iz enostavnih osnovnih korakov, ki jim je lahko slediti, je vadba primerna za vsakogar.

Zumba predstavlja dinamičen aerobni trening, ki pripomore h krepitvi telesa, izgubi maščobe in boljši splošni telesni pripravljenosti. Zumba vključuje celotno telo in skoraj vse skupine mišic. Ob redni vadbi se izboljšuje koordinacija gibov, ravnotežje, fleksibilnost, vzdržljivost in telesna drža. Vadba vpliva tudi na sproščanje endorfinov in nevrotransmitorjev, ki izboljšujejo počutje in iz telesa izločajo stresne hormone.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Zasebni zakup wellnessa ZARJA

Razvajanje v dvoje!

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!