SUPER CENA za martinovanje na Štajerskem: prevoz z Martinovem avtobusom + vodstvo vodnice Martine + muzikant veseli Martin + ogled Maribora in Martinovega sprevoda + ogled Oljarne, degustacija + sprejem v najlepši mali kleti z majoliko in degustacijo + Martinovo pozno kosilo!

Maribor z najstarejšo vinsko trto in veselim martinovanjem, sprejem viničarja Johannove trte v najlepši kleti z majoliko, slastno-sladki okusi buč, Martinovo kosilo in prikaz izdelava prleške gibanice …

Martinovanje, ogledi, degustacije, kosilo: izlet
Martinovanje, ogledi, degustacije, kosilo: izlet
Martinovanje, ogledi, degustacije, kosilo: izlet
Martinovanje, ogledi, degustacije, kosilo: izlet
39,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,20€ na eDenarnico
2
rezervirana kupona
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda, 11. 11. 2020.
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu kupona na e-mail: info@ojla.si ali telefon: 03 703 13 30 ali 031 790 083.
  • Odpoved potovanja se obračuna po splošnih pogojih TA OJLA. 
  • Obvezna doplačila: prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 5 €/osebo, ki jo obračuna agencija Družba za turizem in storitve Ojla d.o.o., se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa). 
  • Ponudnik zagotavlja izvedbo storitve v skladu z določili oziroma priporočili za opravljanje storitve med epidemijo COVID-19 (obvezna uporaba maske in zaščitnih sredstev v zaprtem prostoru; prevoz z avtobusom dovoljen, razen sedeža za voznikom in vodnikom).
  • Ponudba vsebuje: poklon jeseni in martinovanje med veselimi Štajerci z Ojlo: prevoz z Martinovem avtobusom + vodstvo vodnice Martine + muzikant veseli Martin + ogled Maribora, postanek za ogled Martinovega sprevoda + ogled Oljarne, degustacija bučnih izdelkov in olj (bučna rolada, čokolada, bučna semena in olja ...) + sprejem v najlepši mali kleti z majoliko in degustacijo + prikaz izdelave prleške gibanice + Martinovo pozno kosilo + lepi pogledi in drobne pozornosti.
  • Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Koledar unovčljivosti

POKLON JESENI MED VESELIMI ŠTAJERCI
Maribor z najstarejšo vinsko trto in veselim martinovanjem, sprejem viničarja Johannove trte v najlepši kleti z majolko, slastno-sladki okusi buč, Martinovo kosilo in prikaz izdelava prleške gibanice…

Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 7.30 (seveda se bomo ustavljali na poti proti Štajerski in mimogrede pobrali tudi šegavega muzikanta).

11.11. točno ob 11.11 se običajno prične veselo druženje Poklon jeseni na Trgu Leona Štuklja v Mariboru katero spremlja bogat kulturno-zabavni program ter seveda tradicionalna vinsko-kulinarična ponudba. Tudi mi bomo tam . Ampak še prej se bomo sprehodili po ožjem središču štajerske prestolnice, si ogledali  zanimivosti in se med drugim na kratko ustavili in vrgli oko na najstarejšo trto na svetu.

Martinovanje, prireditev posvečeno svetniku Sv. Martinu, ki mošt spremeni v vino v mestnem središču, je običajno obogatena s prihodom vinskih kraljic, beračev, folkloristov, kmečkih žena, splavarjev ter predstavnikov vinskih redov in bratovščin, ki obhodijo mestno jedro, s seboj pa prinesejo jesenske pridelke in dobrote, da se tako na simbolni način zahvalijo jeseni. Seveda se tu okuša vino in ostale domače dobrote, mi pa bomo pot nadaljevali proti Sv. Juriju, kjer nas z zanimivo zgodbo pričakuje znan oljar. Pripravlja tudi bučni posladek in degustacijo bučnih proizvodov. V  Cerkvenjaku, pa nas bo sprejela vinogradniška družina in nam v  najlepši slovenski mali kleti z veliko majolko pripravila sprejem oz. malo degustacijo, nato pa se bomo razveselili Martinovga poznega kosila. Gospodinja  nam bo tudi pokazala, kako se pripravi prleška gibanica, naša ekipa pa bo ušpičila še kakšno šegavo. Ko bo noč »ovila« dan se bo naš veseli avtobus odpravil nazaj v domači raj..

Program vsebuje:
- prevoz z Martinovem avtobusom
- vodstvo vodnice Martine
- muzikant veseli Martin
- ogled Maribora , postanek za ogled Martinovega sprevoda
- ogled Oljarne, degustacija bučnih izdelkov in olj (bučna rolada, čokolada,bučna semena in olja ...)
- sprejem v najlepši mali kleti z majoliko in degustacijo
- prikaz izdelave prleške gibanice
- Martinovo pozno kosilo
- Lepi pogledi in drobne pozornosti

- Program pripravljen z ljubeznijo za pozitivne, zdrave in odgovorne sopotnike.

Podrobnosti o ponudniku

Družba za turizem in storitve Ojla, d.o.o.

Petrov trg 2
3311 Šempeter v Savinjski dolini
Slovenija

03 703 13 30
031 790 083
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ponudba je del kategorij: Enodnevni izleti |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 8  |   Oseb: 1
Jadran & Ohrid, Makedonija

Čudovit 9-dnevni izlet na Ohridsko jezero z M&M Turist!

Doživite mnoge čudovite kotičke Balkana! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Zagotovite si kupon po izjemni ceni že zdaj, unovčite pa ga lahko kar do KONCA OKTOBRA 2020!

Super cena
Rezerviranih 4
Nočitev: 3  |   Oseb: 1
Dubrovnik in Črna gora

4-dnevni organiziran izlet z M&M Turist!

Raziščite vse lepote in čare Jadrana! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe. Zagotovite si kupon po izjemni ceni že zdaj, unovčite pa ga lahko kar do KONCA OKTOBRA 2020!

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 3  |   Oseb: 1
Ohrid, Makedonija

Biseri Makedonije in Ohrid, 6 dni

Obiščite starodavno mestece OHRID, najdragocenejšo zakladnico makedonske kulture in umetnosti. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Termini kar do KONCA OKTOBRA 2020!

Super cena
Rezerviranih 9
Oseb: 1
Tre Cime, Misurina, Dolomiti, Italija

Pohodniška tura v Dolomitih okoli vrhov Tre Cime

Podajte se v najlepši predel Sekstenskih Dolomitov in prehodite slikovito krožno pot okrog znamenitih Treh Cim (TreCime di Lavaredo)!

Super cena
Rezerviranih 5
Oseb: 1
Prekmurje, Slovenija

Noč čarovnic v Prekmurju z goHolidays!

Letošnjo noč čarovnic preživite v pokrajini ob Muri!

Super cena
Rezerviranih 8
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Italija

Čudovit izlet z obiskom Petih dežel, Mantove in Parme

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Zagotovite si kupon po izjemni ceni že zdaj, unovčite pa ga lahko kar do KONCA OKTOBRA 2020!