SUPER CENA za pohod v Dolomitih okrog vrhov Tre Cime di Lavaredo in jezera Misurina (cca 5 ur zložne hoje) za 1 osebo: prevoz s turističnim avtobusom ali kombiji + slovenski vodja poti + zunanji ogledi po programu + stroški priprave in organizacije izleta!

Podajte se v najlepši predel Sekstenskih Dolomitov in prehodite slikovito krožno pot okrog znamenitih Treh Cim (TreCime di Lavaredo)!

Pohod okoli Tre Cime, Dolomiti, Italija: izlet
Pohod okoli Tre Cime, Dolomiti, Italija: izlet
Pohod okoli Tre Cime, Dolomiti, Italija: izlet
Pohod okoli Tre Cime, Dolomiti, Italija: izlet
60,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,30€ na eDenarnico
9
rezerviranih kuponov
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na datum odhoda: 19. 9. in 3. 10. 2020.
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 041 723 832 ALI 041 757 009 ALI  info@experience-slovenia.com Ob rezervaciji ponudniku nujno sporočite šifro kupona, ki je vaše potrdilo o plačilu.
  • Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
  • Možna doplačila: zavarovanje odpovedi izleta 8 €/osebo; zdravstveno zavarovanje 7 €/osebo; vodenje po ferati 25 €.
  • Pohod bo izveden v primernem vremenu. Agencija si pridržuje spremembo v vrstnem redu programa. Na poti potrebujete veljavni osebni dokument. Program izleta velja kot končno obvestilo. Splošni pogoji so sestavni del tega programa in so vam na voljo na: https://agencija.experience-slovenia.com/splosni-pogoji/  Z vplačilom akontacije potnik potrdi, da je z njimi seznanjen in jih v celoti sprejema.
  • Stopnja zahtevnosti: pohod je namenjen vsem, je pa potrebna določena stopnja fizične pripravljenosti. Pot je urejena, tehnično nezahtevna, prepadnih območij ni oz. so zelo dobro zaščitena. Ponudnik priporoča udobno pohodno obutev z narebrnim podplatom, rezervno obleko, pohodne palice, zaščito proti soncu (krema z zaščitnim faktorjem, sončna očala, pokrivalo), hrano in pijačo iz nahrbtnika. Udeleženci izleta, ki se bodo povzpeli na goro Patternkofel po ferati, potrebujejo obvezno opremo: samovarovalni komplet, pas, čelado, rokavice. Vodnik sme na poti pred odhodom avtobusa oziroma pred začetkom hoje pri udeležencih preveriti stanje opreme, ki je nujno potrebna za varno hojo in gibanje. Neustrezno opremljene udeležence (neustrezna ali pomanjkljiva obleka, obutev ali oprema) opozori na pomanjkljivosti in jim odsvetuje hojo oziroma jih lahko izloči.
  • Vstopne postaje: Ljubljana - Dolgi most ob 4.30; Kranj - Mercator Primskovo ob 5.00.
  • Ponudba vsebuje: pohod v Dolomitih okrog vrhov Tre Cime di Lavaredo in jezera Misurina (cca 5 ur zložne hoje) za 1 osebo: prevoz s turističnim avtobusom ali kombiji + slovenski vodja poti + zunanji ogledi po programu + stroški priprave in organizacije izleta.
Koledar unovčljivosti

V Dolomitih obstajajo trije vrhovi ene gore, imenovani Tre Cime, ki so postali zaščitni znak Dolomitov. To je tisto, kar človek enostavno mora videti in to kar vidi, si verjetno zapomni za vse življenje. Podali se bomo v najlepši predel Sekstenskih Dolomitov in prehodili slikovito krožno pot okrog znamenitih Treh Cim (TreCime di Lavaredo). Med potjo se nam bodo odpirali čudoviti razgledi na okoliške vrhove in na krasno jezero pod nami. Z malo sreče lahko vidimo tudi svizce, plezalce v mogočnih stenah Treh Cim ne bo manjkalo. Pot je vredna vsakega koraka, saj nikjer drugje ne vidiš toliko različnih in mogočnih vrhov na tako majhnem mestu. Ljubitelji ferat si dan lahko popestrijo z vzponom po ferati Via ferata De Luca – Innerkofler na Patternkofel (Monte Paterno 2.744m). Njen greben je poln čudovitih vrhov, pod katerimi je izklesan 400 m dolg rov, kateri služi kot del poti, po kateri sestopimo z vrha proti koči Locatelli.

Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta skozi karavanški predor, mimo Spittala, Lienza, Dobbiaca in po udobni gorski cesti do planinske koče Auronzo (2.320), z običajnim vmesnim postankom za jutranji kapučino. S hojo bomo pričeli pri koči Auronzo (2.320), šli mimo kapelice, postavljene v spomin padlim vojakom v prvi svetovni vojni, do koče Lavaredo, se povzpeli na istoimensko sedlo in pod ostenjem Patternkofela (Monte Paterno 2.744m), do koče Locatelli (Drei Zinnen Hütte 2.405m), od koder so izjemni razgledi v vse smeri. Pod kočo je čudovito gorsko jezero in travnik s svizci.
Ljubitelji ferat pa si dan lahko popestrijo z vzponom po ferati Via ferata De Luca – Innerkofler na Patternkofel (Monte Paterno 2.744m), izredno slikovito goro, na kateri so še vedno ostanki prve svetovne vojne. Njen greben je poln čudovitih vrhov, pod katerimi je izklesan 400 m dolg rov, kateri služi kot del poti, po kateri sestopimo z vrha proti koči Locatelli.
Po počitku se bomo od koče Locatelli spustili na valovito planoto pod severnim ostenjem Tre Cim, se mimo majhnih jezerc povzpeli na sedlo Forcella del Col Di Mezzo in se vrnili nazaj h koči Auronzo, kjer nas bo čakal avtobus.
Ob povratku proti domu se bomo ustavili pri čudovitem jezeru Misurina. Je največje naravno jezero v italijanski regiji Cadore in leži na nadmorski višini 1.754 m. Na obrežju stoji mogočni stari hotel, obkrožajo ga iglasti gozdovi, v ozadju pa veličastne gore na vse strani. Čaka nas še pot do doma, kamor prispemo v večernih urah.

PREDVIDENI ČAS HOJE: Okvirno 5 ur zložne hoje.
STOPNJA ZAHTEVNOSTI:  Pohod je namenjen vsem, vsekakor pa je potrebna določena stopnja fizične pripravljenosti. Pot je urejena, tehnično nezahtevna. Prepadnih področij ni oz. so zelo dobro zaščitena. Priporočamo udobno pohodno obutev z narebrnim podplatom, rezervno obleko, pohodne palice, zaščito proti soncu (krema z zaščitnim faktorjem, sončna očala, pokrivalo), hrana in pijača iz nahrbtnika.
Udeleženci izleta, ki se bodo povzpeli na goro Patternkofel po ferati, potrebujejo obvezno opremo: samovarovalni komplet, pas, čelado, rokavice.
Vodnik sme na poti pred odhodom avtobusa oziroma pred začetkom hoje pri udeležencih preveriti stanje opreme, ki je nujno potrebna za varno hojo in gibanje. Neustrezno opremljene udeležence (neustrezna ali pomanjkljiva obleka, obutev ali oprema) opozori na pomanjkljivosti in jim odsvetuje hojo oziroma jih lahko izloči.

Podrobnosti o ponudniku

KochaGuide, Nejc Košnik s.p.

Cesta 1. maja 63
4000 Kranj
Slovenija

041 723 832
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ponudba je del kategorij: Enodnevni izleti |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 4
Nočitev: 3  |   Oseb: 1
Dubrovnik in Črna gora

4-dnevni organiziran izlet z M&M Turist!

Raziščite vse lepote in čare Jadrana! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe. Zagotovite si kupon po izjemni ceni že zdaj, unovčite pa ga lahko kar do KONCA OKTOBRA 2020!

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 3  |   Oseb: 1
Ohrid, Makedonija

Biseri Makedonije in Ohrid, 6 dni

Obiščite starodavno mestece OHRID, najdragocenejšo zakladnico makedonske kulture in umetnosti. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Termini kar do KONCA OKTOBRA 2020!

Super cena
Rezerviranih 4

Čudoviti Salzburg + možnost obiska Hiše narave

Doživite prestolnico Solnograške in Mozartovo mesto v pravljičnem času. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Zagotovite si kupon po izjemni ceni že zdaj, unovčite pa ga lahko kar do KONCA OKTOBRA!

Super cena
Rezerviranih 5
Oseb: 1
Prekmurje, Slovenija

Noč čarovnic v Prekmurju z goHolidays!

Letošnjo noč čarovnic preživite v pokrajini ob Muri!

Super cena
Rezerviranih 8
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Italija

Čudovit izlet z obiskom Petih dežel, Mantove in Parme

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Zagotovite si kupon po izjemni ceni že zdaj, unovčite pa ga lahko kar do KONCA OKTOBRA 2020!

Super cena
Rezerviranih 5
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Švica

3-dnevni organiziran izlet v Švico z M&M Turist!

Občudujte moč največjih slapov v Evropi, začutite utrip največjega švicarskega mesta in še mnogo več! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Termini kar do KONCA OKTOBRA 2020!