SUPER CENA za 2-dnevni izlet Adventni okusi Italije z goHolidays: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom (iz Ljubljane, Postojne in Sežane) + 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih in triposteljnih sobah s TWC hotelu 3* v okolici Bologne ali Parme + zunanji ogledi po programu!

Modena, Bologna, Parma, Gardsko jezero in Verona v prazničnem vzdušju! Brez doplačila za manjše skupine!

goHolidays: dvodnevni izlet, Adventni okusi Italije
goHolidays: dvodnevni izlet, Adventni okusi Italije
goHolidays: dvodnevni izlet, Adventni okusi Italije
goHolidays: dvodnevni izlet, Adventni okusi Italije
99,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,50€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine: 14. 12.-15. 12. in 21. 12.-22. 12. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte naziv izleta, datum potovanja, šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.
  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezno doplačila: turistična taksa 4 €/osebo nad 18 let.
  • Možna doplačila ob prijavi: enoposteljna soba 20 €.
  • Možna doplačila na licu mesta: obisk sirarne z degustacijo 15 € (otroci do 18 let 12 €); obisk Acetaie (domačije, kjer pridelujejo Aceto Balsamico) z degustacijo 17 € (otroci do 18 leta 12 €); obisk tradicionalne sirarne v Parmi 17 €.
  • Vstopno mesto: Ljubljana - s postajališča Dolgi most ob 4.00; Postojna - izpred Hoferja na Reški ob 4.30; Sežana - z bencinske črpalke Shell pri Tušu ob 5.00.
  • Ponudba vsebuje: 2-dnevni izlet Adventni okusi Italije z goHolidays: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom (iz Ljubljane, Postojne in Sežane) + 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih in triposteljnih sobah s TWC hotelu 3* v okolici Bologne ali Parme + turistično spremljanje/vodenje + cestne in ostale pristojbine + zunanji ogledi po programu + organizacija potovanja.
Koledar unovčljivosti

Adventni okusi Italije: Modena, Bologna, Parma, Gardsko jezero in Verona v prazničnem vzdušju

Zakaj izbrati to potovanje:

Gurmanska Modena – Okusite Aceto Balsamico in raziskujte tržnico Albinelli.
Praznična Bologna – Obiščite najstarejši božični sejem in uživajte v italijanskih dobrotah.
Parmezan v Parmi – Spoznajte tradicionalno izdelavo parmezana.
Romantična Verona – Raziskujte Veronsko Areno in Julijino hišo v prazničnem vzdušju.
Nenaporen izlet – Uživajte v malo vožnje in sproščenem ritmu potovanja.

Program potovanja:

1. dan: Modena in Bologna

V jutranjih urah se odpravimo iz Slovenije proti Modeni, znani kot raj za ljubitelje kulinarike in rojstnem mestu Luciano Pavarottija. Sprehodili se bomo po Piazza Grande, mimo mestne hiše, katedrale in stolpa Ghirlandina. Obiščemo tržnico Albinelli, eno najlepših v Italiji, kjer bomo imeli nekaj prostega časa za kosilo, osvežitev in nakupe. Po želji lahko obiščemo eno izmed domačij, kjer pripravljajo slavni Aceto Balsamico (doplačilo).

Nato se bomo odpravili v Bologno, kulinarično prestolnico Italije. Ogledali si bomo slikovito srednjeveško jedro mesta, ki se ponaša z najstarejšim božičnim sejmom v regiji. Poleg glavnega sejma boste lahko uživali tudi na Francoskem sejmu, bogato založenem s siri, čokolado in drugimi dobrotami. Pozno popoldne in zvečer bomo raziskovali praznično okrašeno mesto ter uživali v večerji in nakupih. Odhod proti hotelu v okolici in nočitev.

2. dan: Parma in Verona

Po zajtrku se bomo odpravili v Parmo, znano po dobrem okusu in kulturi. Po ogledu mestnih znamenitosti bomo imeli nekaj prostega časa ali možnost obiska ene izmed slavnih sirarn, kjer bomo spoznali tradicionalno izdelavo parmezana.

Nato se bomo odpravili na Gardsko jezero, kjer se bomo ustavili v simpatičnem mestecu Sirmione, kjer se je nekoč sprehajala diva Maria Callas. Mestece je znano po osupljivi arhitekturi, čudovitih razgledih in pijači Limoncelloo.

Sledi še skok v Verono, svetovno prestolnico romantike. Sprehodili se bomo do trga Bra z rimskimi ostanki Veronske Arene in po nakupovalnih ulicah do Julijine hiše. Adventni čas bo mestu dodal še poseben čar z lučkami in stojnicami. Popoldne bo čas za nakupe, kosilo in osvežitev.

Ko se prižgejo lučke, bomo naredili še spominsko fotografijo in se odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Italija

Nepozaben 4-dnevni izlet v Rim, Neapelj in Pompeje

Nepozaben izlet v zakladnice evropske zgodovine in kulture! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Dolina Neretve, Neum, BiH

Edinstven izlet v dolino Neretve z obiranjem mandarin

Dalmacija, dolina Neretve, Mostar in Međugorje!

Super cena
Oseb: 1
Benetke, Italija

Celodnevni izlet v Benetke z goHolidays + vožnja z ladjico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

BREZ DOPLAČILA ZA MANJŠO SKUPINO! Več odhodnih mest po super ceni - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Trst, Italija

Adventni izlet v starodavno mestece Pecs z goHolidays

NOVO V PONUDBI!

Zanimivo starodavno mestece s pestro zgodovino!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
NOVO Praga, Češka

Advent v zlati Pragi! 2-dnevni avtobusni izlet z goHolidays

VSI TERMINI ZAGOTOVLJENI!

Začutite svetovljanski utrip in občudujte sijajno gotsko arhitekturo! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Slovenske Bistrice, ali Maribora! Brez doplačila za manjše skupine!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Gradec, Avstrija

Praznični Gradec in ledene jaslice z goHolidays!

TERMINI ZAGOTOVLJENI!

5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Slovenske Bistrice, ali Maribora! Brez doplačila za manjše skupine!