Advent v mestu tisočerih zvonikov! SUPER CENA za 2-dnevni organiziran izlet v praznično ZLATO PRAGO z goHolidays: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom + 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi TWC v hotelu 3* + zunanji ogledi + slovensko vodenje!

VSI TERMINI ZAGOTOVLJENI! Začutite svetovljanski utrip in občudujte sijajno gotsko arhitekturo! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Slovenske Bistrice, ali Maribora! Brez doplačila za manjše skupine!

goHolidays: 2-dnevni izlet v adventno zlato Prago
goHolidays: 2-dnevni izlet v adventno zlato Prago
goHolidays: 2-dnevni izlet v adventno zlato Prago
goHolidays: 2-dnevni izlet v adventno zlato Prago
goHolidays: 2-dnevni izlet v adventno zlato Prago
105,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,53€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine 30. 11.-1. 12., 14. 12.-15. 12. in 21. 12.-22. 12. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte naziv izleta, datum potovanja, šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.
  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezno doplačilo ob prijavi v hotel: turistična taksa 3 €/osebo nad 18 let/noč.
  • Možna doplačila: ogled gradu Hradčany z lokalnim vodnikom v hrvaškem jeziku ter vstopnino 29 €/osebo (otroci do 18 let 19 €); 1-urna panoramska vožnja z ladjico po Vltavi 17 €/osebo (otroci do 18 let 10 €/osebo).
  • Vstopno mesto in čas odhoda: Ljubljana - s postajališča Dolgi most ob 1.00; Domžale - izpred Mercator centra ob 1.20; Celje - s parkirišča pred dvorano Zlatorog ob 2.00; Slovenska Bistrica - z bencinske črpalke MOL pri Sparu ob 2.25; Maribor -  izpred glavne avtobusne postaje ob 2.50.
  • Ponudba vsebuje: 2-dnevni organiziran izlet v praznično zlato Prago: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu (iz Ljubljane, Domžal, Celja, Slovenske Bistrice, ali Maribora) + 1x nočitev z bogatim samopostrežnik zajtrkom v dvoposteljni ali triposteljni sobi TWC v hotelu A&O Rhea 3*, Amedia 3* ali podobnem + turistično spremljanje/vodenje + cestne in ostale pristojbine + zunanji ogledi po programu + organizacija potovanja.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

ADVENT  V ZLATI PRAGI

Zakaj izbrati to potovanje:


Veličastna adventna kulisa mestnih trgov
Znameniti Karlov most
Mogočni kraljevi grad Hradčani
Boemsko vzdušje čeških pivnic
Klobasice, šunka, krača, »varene vinko« in punč

Prvi dan
Odhod avtobusa iz Slovenije in vožnja mimo Dunaja proti Češki. V zlato mesto bomo prispeli v poznih dopoldanskih urah. Čas za raziskovanje mestnega vrveža, ki mu dajejo pečat poulični umetniki, dišeče klobasice in inovativni prodajalci vstopnic in razne predbožične krame. Staro mesto je najlepše ravno v predbožičnem času, ko je skrbno okrašeno in večina večjih trgov zasedejo lepo okrašene stojnice z raznovrstno in predvsem dišečo ponudbo. Staromestni trg z starodavnim dvojnim stolpom Tynske cerkve in mestna hiša z legendarno Astronomsko ter pravljično okrasitvijo je pozimi naravnost očarljiv. Omamni vonji po klobasicah, praški šunki, trdelniku in kuhanem vincu pa vabijo k adventnim prigrizkom.

Najprej se bomo podali na sprehod po starem delu mesta, kjer bomo videli znameniti Vaclavov trg, simpatičen Staromestni trg z znamenito Astronomsko uro, spomenik Janu Husu in legendarno Tynsko cerkev. Po zaviti in slikoviti Karlovi ulici se bomo odpravili do najlepšega mostu na svetu Karlovega mosta in se čudili prelepem pogledu na veličastne Hradčane na nasprotni strani reke Vltave. Morda bomo naredili spominsko fotografijo pred kipom Jana Nepomuka ali prislunili najbolj znani skladbi Bedricha Smetane – Vltava, ki jo bo igral kateri izmed glasbenikov na mostu.

Prosti čas za kosilo, samostojne oglede ali skoraj obvezen vrček okusnega češkega piva.
Popoldne namestitev v hotelu. V večernem času vas vabimo, da se z nami odpravite na večerni vožnjo in sprehod po mestu (doplačilo).

Drugi dan
Po zajtrku se bomo odpravili v mestno pristanišče ter se vkrcali na eno izmed ladjic (doplačilo). Mesto bomo spoznali še na enourni panoramski vožnji, kjer boste imeli možnost fotografiranja Karlovega mostu in Hradčanov iz verjetno najboljše perspektive.
Prosti čas za zadnje nakupe.
Malo po poldnevu se lahko odpravite z nami na Praški grad oz. Hradčane, ki velja za največjega na svetu(doplačilo). Sprehodili se bomo po vseh dvoriščih, opazovali menjavo straže, videli predsedniško palačo, vstopili v osrednjo češko cerkev sv. Vida, ki je prava gotska mojstrovina in se čudili pravljični Zlati ulički – v eni izmed tamkajšnjih hišic, je svoja dela nekaj časa ustvarjal tudi veliki pisatelj Franz Kafka. Pečat je gradu pustil tudi naš veliki mojster Jože Plečnik.

Popoldne bomo Prago zapustili se podali na pot proti domu, kamor bomo prispeli kakšno urco po polnoči.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Italija

Nepozaben 4-dnevni izlet v Rim, Neapelj in Pompeje

Nepozaben izlet v zakladnice evropske zgodovine in kulture! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Dolina Neretve, Neum, BiH

Edinstven izlet v dolino Neretve z obiranjem mandarin

Dalmacija, dolina Neretve, Mostar in Međugorje!

Super cena
Oseb: 1
Benetke, Italija

Celodnevni izlet v Benetke z goHolidays + vožnja z ladjico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

BREZ DOPLAČILA ZA MANJŠO SKUPINO! Več odhodnih mest po super ceni - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Modena, Bologna, Parma, Verona

Dvodnevni izlet Modeno, Bologno, Parmo, Gardsko jezero in Verono z goHolidays!

Modena, Bologna, Parma, Gardsko jezero in Verona v prazničnem vzdušju! Brez doplačila za manjše skupine!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Trst, Italija

Adventni izlet v starodavno mestece Pecs z goHolidays

NOVO V PONUDBI!

Zanimivo starodavno mestece s pestro zgodovino!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Gradec, Avstrija

Praznični Gradec in ledene jaslice z goHolidays!

TERMINI ZAGOTOVLJENI!

5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Slovenske Bistrice, ali Maribora! Brez doplačila za manjše skupine!