Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

JESEN! Oddih v Resortu Belvedere 4* z uporabo notranjega bazena v Vrsarju!

Sodobno urejene sobe in apartmaji se nahajajo že v prvi vrsti od morja, nato pa se vzpenjajo ob blagem pobočju s čudovitim razgledom na 18 otočkov vrsarskega arhipelaga.

Poletne počitnice za do 4 osebe v Resortu Petalon 4* v Vrsarju: 1x nočitev v 2+2 apartmaju + uporaba zunanjega bazena + uporaba otroškega bazena + na voljo ležalniki in senčniki + animacija za odrasle in otroke (v glavni sezoni)!

Resort Petalon se nahaja med Vrsarjem in Limskim zalivom in je popolna izbira za aktiven dopust v naravi.

Resort Petalon 4*, Vrsar, Hrvaška
Resort Petalon 4*, Vrsar, Hrvaška
Resort Petalon 4*, Vrsar, Hrvaška
Resort Petalon 4*, Vrsar, Hrvaška
Resort Petalon 4*, Vrsar, Hrvaška
od 115,80€
    Kupi kupon

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Resort Petalon 4* se nahaja med Vrsarjem in Limskim zalivom. Na voljo je 176 sob in 48 apartmajev. Avtobusno postaljališče je od resorta oddaljeno cca 800 m, najbližje restavracije in bari pa cca med 50 – 100 m. 

Apartma ima dve spalnici z povezanimi ali ločenimi posteljami ter dnevno sobo z raztegljivim kavčem, ki služi kot pomožno ležišče. Na voljo je opremljena kuhinja, SAT TV, sef, telefon, kopalnica s kadjo in sušilnikom za lase. Vsi apartmaji so klimatizirani.

Z doplačilom so na voljo zajtr ali večerja ali polpenzion.

Na voljo sta dva zunanja bazena. Eden od njih je otroški. Ob bazenu so na voljo senčniki in ležalniki (glede na razpoložljivost).

V neposredni bližini resorta se nahaja plaža. Z doplačilom so na plaži na voljo ležalniki in senčniki. Na voljo so prhe na plaži.

Z doplačilom je na voljo izposoja koles, 10 peščenih in 2 teniški igrišči, balinišče, večnamesnko igrišče, otroško igrišče na prostem, nordijska hoja, namizni tenis, mini golf, odbojka na mivki, šola plavanja, potapljanja in tenisa ter razne športne aktivnosti.

V glavni sezoni je na voljo animacija za odrasle in otroke, ter pester večerni program z živo glasbo.