Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH s polpenzionom v Casi Bel Moretto 4* v Portorožu!

LAST MINUTE PONUDBA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

LAST MINUTE PONUDBA! SUPER CENA za romantični oddih za 2 osebi v prestižnem Remisens Hotelu Metropol ***** v Portorožu: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi z balkonom + 1x steklenica hišnega vina v sobi na prihodu + uporaba notranjega bazena in savn SPA Metropol!

Krasen last minute jesenski oddih na Obali!

Remisens Hotel Metropol 5*: last minute oddih
Remisens Hotel Metropol 5*: last minute oddih
Remisens Hotel Metropol 5*: last minute oddih
Remisens Hotel Metropol 5*: last minute oddih
249,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Remisens Hotel Metropol ***** se nahaja ob morju, tik nad slavno glavno promenado, in ponuja tradicionalno eleganco in vrhunske storitve - ponujajo vam nepozabno izkušnjo. Hotel nudi številne storitve in možnosti. Za tiste, ki iščejo sprostitev, je na voljo prostoren spa, notranji bazen in whirlpooli z ogrevano morsko vodo ter sprostitveni prostor.

DVOPOSTELJNA SOBA Z BALKONOM IN POGLEDOM NA PARK
Dvoposteljna soba s površino 25 - 35 m2 s pogledom na park. Vse sobe imajo balkon s sedežno garnituro. Ta prostrana soba je opremljena z dvema twin posteljama dimenzije 140 x 210 ali s francosko posteljo različnih dimenzij, 140x210, 160x210 ali 180 x 210. Kopalnica je opremljena s tušem ali kadjo in sušilnikom za lase. Oprema sobe vključuje individualno kontrolirano klimatsko napravo, telefon z neposrednim dostopom na zunanjo mrežo, mini bar, elektronski sef in LCD televizor s satelitskimi programi. Room Service 00-24h.

PLAŽA IN BAZENI
Hotel se nahaja v bližini portoroške plaže. V hotelu so na voljo tudi bazen in savne.

KULINARIKA
Okusen zajtrk in večerja sta vama na voljo v hotelski restavraciji Grand Salon. V sklopu hotela se nahaja prenovljen bar v hotelski avli, ki ponuja veliko izbiro domačih in tujih pijač kot tudi zavidanja vredno paleto sveže pripravljenih koktajlov.

Portorož in Piran vas bosta presenetila s svojo celovito ponudbo. Želite družinske počitnice ali preživeti romantične trenutke v dvoje? Ste tu poslovno oz. ste prišli na konferenco? Vas mikajo športne aktivnosti ali ogled? Bi radi uživali v koncertu klasične glasbe ali večerji ob morju? Tukaj lahko doživite vse to.

Portorož in Piran sta znana tudi po pestrem dogajanju. Najbolj znani so tradicionalni glasbeni festival "Melodije morja in sonca", "Festival slovenskega filma", "mednarodni oglaševalski festival", "Zlati boben" in še in še - več na povezavi.