Držite čarovnijo v svojih rokah! - 53 % na zanimivo igračo po izbiri: 1.) magična leteča vila Flying Fairy (roza ali modra) ALI 2.) magična leteča čebelica Bee ALI 3.) leteči krožnik - mini kvadrokopter! Poštnina je brezplačna!

Za vse otroke, ki jih zanima svet pravljic!

Zanimiva igraca po izbiri
Zanimiva igraca po izbiri
Zanimiva igraca po izbiri
18,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,99 €
-53%
Prihranek:
21,00 €
 
 

Magična leteča čebelica Bee
Bee je čebelica, ki leti, kot jo usmerja vaša roka! Leti nad vašo dlanjo, ki jo z nežnimi premiki navzgor ali navzdol usmerja kako visoko naj leti. Ima že vgrajene baterijo, ki jo zelo preprosto napolnite kar preko USB priključka na vašem računalniku. Čas polnjenja je približno 30 minut, čas letenja pa 6-8 minut.

Leteči krožnik – mini kvadrokopter
Leti, kot ga usmerja vaša roka! V soju otroške navihanosti ni skrbi, da bi se leteči krožnik kar hitro polomil saj je zaradi dobrih materialov zelo odporen na padce, mini kvadrokopter leti nad vašo dlanjo, ki jo z nežnimi premiki navzgor ali navzdol usmerja kako visoko naj leti. Mini kvadrokopter ima že vgrajene baterijo, ki jo zelo preprosto napolnite kar preko USB priključka na vašem računalniku. Čas polnjenja je približno 30 minut, čas letenja pa 6-8 minut.

Magična leteča vila Flying Fairy
Dobra vila, ki leti, kot jo usmerja vaša roka! V soju pravljičnih luči svoje obleke, dobra vila leti nad vašo dlanjo, ki jo z nežnimi premiki navzgor ali navzdol usmerja kako visoko naj leti. Popolna igrača za vse otroke, ki jih zanima svet pravljic in dobrih vil. Flying Fairy magična leteča vila ima že vgrajene baterijo, ki jo zelo preprosto napolnite kar preko USB priključka na vašem računalniku. Čas polnjenja je približno 30 minut, čas letenja pa 6-8 minut.

Opozorilo!
Leteči krožnik, magična leteča čebelica in leteča vila so primerne za uporabo na prostem ali v prostorih z višjimi stropovi, saj se lahko dvignejo več metrov v višino! Primerne za otroke nad 6. letom starosti (samostojno igranje 14+ let, mlajši otroci pod nadzorom staršev ali skrbnikov).

Ponudba je del kategorij: Igrače in izdelki za otroke | Darila za materinski dan |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 452
NOVO

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

Super cena
Rezerviranih 152
NOVO

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h! Kupone lahko koristite do 31. 8. 2020!

-58%
Rezerviranih 19
NOVO

Tradicionalna tajska masaža v centru Ubon Thai

Znebite se posledic stresa s temeljito masažo celega telesa! Kvaliteta po MEGA ceni.

-50%
Rezerviranih 5
Super cena
Rezerviranih 5
NOVO

Panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision v Umagu

Oglejte si podvodni svet, potopljeno mesto Sipar, potapljaško predstavo in še več - vse do 30. 9. 2020! V tej ponudbi je na voljo tudi panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision za otroka 2-12 let za 6,50 €!

-72%
Rezerviranih 3
NOVO

Odlična masaža po izbiri (60 min)

Poskrbite za svoje telo in si vzemite čas za sprostitev!