SUPER CENA na kompleten izris in 3D vizualizacijo kuhinje pri B-design: obisk in izmera + grobi izris na lokaciji + določitev barv in materialov + 3-urno svetovanje + gradbeno strokovno svetovanje + izris kuhinje + načrtovanje + 3D vizualizacija + dokumentacija + DARILO!

Se lotevate gradnje novega doma ali urejanja notranjosti vaših prostorov, a pri tem potrebujete pomoč? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

B-design: notranje oblikovanje
B-design: notranje oblikovanje
252,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Se lotevate gradnje novega doma ali urejanja notranjosti vaših prostorov, a pri tem potrebujete pomoč? Bi radi svojo dnevno sobo, kopalnico, kuhinjo čim bolj prostorsko izkoristili? Potem ste naleteli na pravega poslovnega partnerja, ki vam lahko ponudi najbolj optimalne rešitve: www.b-design.si

V sklopu kvalitetnega oblikovanja notranjega interierja v Sloveniji nudijo naslednje storitve:
-notranje oblikovanje (idejna zasnova, 3D render),
-organizacija prostorov (maksimalen izkoristek prostorov, funkcionalnost),
-izris pohištva po meri (poiščejo tudi najbolj ugodne ponudbe za izdelavo),
-izris kuhinj.

Poleg tega so vam na voljo tudi za oblikovanje idejne zasnove in 3D renderja vaše novogradnje, hkrati pa poiščejo tudi najbolj ugodne izvajalce in še marsikaj drugega. Nudijo tudi svetovanje in vodenje pri gradnjah in rekonstrukcijah, za vas pa lahko izdelajo tudi gradbene in obrtniške popise, pripravijo ponudbe in poiščejoo najbolj ugodne podizvajalce.

Odlikuje jih obsežno znanje, bogate izkušnje, seveda pa tudi veliko domiselnosti in odličen čut za estetiko, s pomočjo katerega zastarane in neurejene prostore po zadnji modi popeljejo v sedanjost, hkrati pa poskrbijo tudi za funkcionalnost, saj boste konec koncev v njih bivali.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnji Duplek, Slovenija

Šola wakeboardanja pri športnem društvu Awake

Ne zamudi priložnosti za poletno športno avanturo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Bednja, Hrvaška

Panoramska vožnja s štirikolesnikom pri Trakošćan Adventure za 2 osebi

Doživite lepote Trakošćana in okolice na štirih kolesih! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!