Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Nepozabna avantura! SUPER CENA za 3-urni zip line spust v Bovcu: adrenalinska vožnja z jeepom do štartnega mesta + spust po 3 km jeklenih vrveh zip line v največjem zip line parku v Sloveniji (5 jeklenih vrvi, 200 m nad tlemi) + vključena potrebna oprema + 2 vodnika!

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Adrenalinski park Bovec: zipline spust
Adrenalinski park Bovec: zipline spust
44,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Se bojite višine? Premagajte strahove in se podajte v drzen spust nad Bovško dolino, kjer vam poleg adrenalina dih jemlje tudi pogled na Bovec in na mogočne vrhove Julijcev.

Si predstavljate, 1300 m nadmorske višine, vi pa stojite na platformi, začudeno ter tudi malo prestrašeno strmite v vašega vodnika, ta pa se vam nasmehne in kar naenkrat zgubite tla pod nogami in ste 200m nad tlemi, drvite, svobodni kot ptica v nepozabno izkušnjo z 50-60 km/h. Zdaj pa si predstavljate, da to ponovite. V njihovem zip line parku to ponovite na petih jeklenicah, dolžine 500-700 m.

Zip line avantura se prične v pisarni Aktivni planet v centru mesta Bovec, kjer dobite vso potrebno opremo za spust (plezalni pas, čelada in rokavice). Vkrcate se v 4×4 vozila, od koder vas čaka 30 minutna razburljiva vožnja do planine Krnica, torej do prve Zipline točke. Ko boste prispeli na štartno mesto, vam bodo vodniki razložili osnove, vas s posebnim pasom pripeli na jekleno vrv in pripravljeni boste na polet. Sledi 3 km dolg spust po petih jeklenicah, v višini 200 metrov nad tlemi. Med letenjem lahko dosežete tudi do 60 km/h. Polet se zaključi 300 m nižje, nekoliko nad B postajo Kaninske žičnice. Aktivnost traja 3 ure, priporočljiva so udobna oblačila in športna obutev.

Zabavno adrenalinsko doživetje!