Maksimalna poraba kalorij in maščobe! - 50 % na 1-mesečni obisk vadbe BOOTCAMP (8 obiskov, 2x tedensko po 60 min), v CFCELJE! Poudarek na timskem delu in delu z lastno telesno maso!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 7. 2020!

1-mesecni obisk vadbe BOOTCAMP
1-mesecni obisk vadbe BOOTCAMP
25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-50%
Prihranek:
25,00 €
 
 

Pomemben del zdravega načina življenja je brez dvoma ustrezna in redna telesna aktivnost. Brez zadostnega gibanja je namreč zelo verjetno da tudi ostalo, kar sicer počnemo v skrbi za zdravje ne bo imelo optimalnega učinka. Ustrezna prehrana, izogibanje slabim razvadam in druge stvari, ki jih počnemo v skrbi za naše telo, bodo tako zgolj z zadostnim gibanjem prinesle željene rezultate, pa naj bo to ohranjanje zadovoljive ravni vašega zdravja in dobrega počutja ali pa izguba prevelike telesne teže.  

Vse pogostejši problemi sodobnega človeka, kot so stres, povišan krvni tlak ali krvni sladkor, povišan holesterol, bolezni srca in ožilja, debelost in podobno se lahko močno omilijo s telesno aktivnostjo, predvsem pa je lahko slednja pred naštetimi težavami lahko zelo dobra in prijetna preventiva.

BOOTCAMP
Zabavna vadba, ki temelji na osnovnih vajah z lastno telesno težo in je primerna za vsakogar. Vadbo popestrijo še s funkcionalno opremo, ki še dodatno pripomore k izgubljanju telesne maščobe, izboljša vašo vzdržljivost in moč.

- Primerno za vsakogar
- Druženje
- Poudarek na lastni telesni masi
- Hitra izguba telesne maščobe
- Voden trening po principu: "Vsi za enega in eden za vse."

ZAKAJ CFCELJE?
CFCELJE je edini in unikatni center funkcionalnosti v Celju, ki predstavlja skupaj s člani zdrav in aktiven način življenja ne glede na starost. Vzpodbuja telesno dejavnost ljudi, jih uči zdravega in uravnoteženega načina prehranjevanja ter skrbi za socializacijo ljudi, ki je v današnjem tempu življenja postala zapostavljena.
Center funkcionalnosti deluje že od leta 2010 in skupaj s prijaznimi ter usposobljenimi trenerji pomaga pri doseganju ciljev strank s pomočjo sodobnih metod treniranja. Trenerji so visoko usposobljenimi in spadajo na tem področju med najboljše trenerje v Evropi.
CFCELJE je edini takšen center na Štajerskem v Sloveniji.

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 40

Spoznavni potop Discover Scuba Diving

Prijetno športno druženje pri skupnem odkrivanju novih dimenzij! Kuponi so unovčljivi vse do 30. 9. 2020!

-55%
Rezerviranih 8

Tečaj za voditelja čolna, izpit za čoln

Vse, kar potrebujete, da se boste lahko samostojno odpravili na morje! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tečaj za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS za 51,70 €! NOVO: do nadaljnjega tečaj poteka v obliki webinarja!

Super cena
Rezerviranih 24

Slastno kosilo in ogled rudnika Sitarjevec v Litiji

Okrepčajte se z okusnim kosilom v Kavarni in Okrepčevalnice Pri mostu in si oglejte rudnik Sitarjevec v enem najstarejših rudarskih mest v srcu Slovenije!

-51%
Rezerviranih 7
NOVO

1 ura igranja footgolfa na igriščih Golfa Trnovo

Zagotovite si uro zabave s hibridom dveh športov, za katera nihče ne bi pričakoval, da ju je mogoče združiti, rezultat pa je nora zabava za vse generacije! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 2h igranja za 14,90€!

-66%
Rezerviranih 3
NOVO

6-urni tečaj tenisa za odrasle in otroke nad 16 let

Šola tenisa za odrasle Net sport je odlična priložnost, da izboljšate svojo igro. Odlična lokacija, parkirno mesto!

Super cena
Rezerviranih 6
NOVO

Termalni polet z jadralnim padalom v tandemu

Poletite lahko s kar 20 različnih destinacij po Sloveniji, Avstriji in Italiji z nadmorsko višino do kar 1980 m! V tej ponudbi je na voljo tudi panoramski polet (20 min) do višine 800 m za 139 €!