Za ljubitelje plemenitih živali! SUPER CENA za praznični 1-urni tečaj jahanja: ogled konjušnice in priprave konja za ježo + jahanje v maneži z učiteljem + najem opreme, pri Konjeniškem klubu Strmol!

Čudovita izkušnja in sprostitev! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 8. 2020!

18,75€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

KK Strmol - kjer konji in jahači uživajo v sožitju neokrnjene narave v osrčju pokrajinskega parka pod Donačko goro!

V Rogatcu konjeniški šport združuje mlado in staro, pritegne turiste in mimoidoče, ki uživajo v idilični pokrajini pokrajinskega parka med Muzejem na prostem Rogatec in dvorcem Strmol. Je tako rekoč zatočišče za dušo in oddih, ko si konja zasedlamo in se odpravimo na terensko ježo po eni izmed sedmih kategoriziranih konjeniških poteh Rogatca. Konjeniški klub Strmol izvaja šolo jahanja, poletne tabore za otroke in mladino, vodeno jahanje, izobraževalne vikende, terensko ježo, jahanje oseb s posebnimi potrebami, rojstnodnevna praznovanja in pakete, kot je »Preživite popoldan s konjem«.

V Rogatcu, v majhnem kraju z bogato naravno in kulturno dediščino, ki leži v neposredni bližini naravnega zdravilišča Rogaška Slatina, vse več domačinov in turistov najde pravšnjo mero sprostitve in rekreacije na konjskem hrbtu. Ljubitelji konj si z rekreacijskim jezdenjem v čudoviti okolici gozdov, pragozdov, vaških in gozdnih poteh napolnijo baterije ter naužijejo narave v vseh štirih letnih časih.

Ponudba je del kategorij: