Nepozabno božično doživetje! - 50 % na otroško vstopnico za obisk božično okrašenega pravljičnega gozda Rdeča Kapica na Ptuju + ogled živih božičnih jaslic z živalmi + sladka pogostitev ob odprtem ognju + neomejeni topli napitki! Ob 17.00 in 18.00 prikaz božične zgodbe!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 1x odraslo vstopnico za 4,50 €! Za otroke do 2. leta je vstop brezplačen!

3,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
6,00 €
-50%
Prihranek:
3,00 €
 
 

Ogledali si boste božično osvetljen pravljični gozd in božično okrašene pravljične hišice v naravnem okolju in izdelane iz naravnih materialov in žive jaslice. Otroci in odrasli boste ob toplem napitku dobili sladkarije in se pogreli ob odprtem ognju.

Pravljični gozd je v ustvarjanju na približno dveh hektarjih razgibane površine (hudourniška graba s potokom, višje ležeče travnate površine in gozdnate površine). Obiskovalca bo vodila varovana gozdna pot na približno enournem sprehodu. Sprehajalna pot je dolga približno en kilometer, ter se vije po zahtevnem terenu in zahteva premagovanje višjih višinskih razlik (vzponi, stopnice). Na gozdno učni poti je vidna dolina hudourniškega značaja, erozija zemlje …

Pripeljite vaše najmlajše v pravljični gozd!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 510
Super cena
Rezerviranih 42

Razvajanje z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa

Podarite si sproščanje v enem izmed najboljših wellness centrov v Sloveniji!

-54%
Rezerviranih 20

Tečaj za voditelja čolna

Celovit 16-urni tečaj vključuje: celovita predavanja, praktične vaje in obravnavo pomembnih izpitnih vprašanj. S posebnim pristopom predstavlja optimalno rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln (gumenjak, gliser ali jadrnica). Lahko ga opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto in Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.

-50%
Rezerviranih 1
NOVO Banovci, Slovenija

Sproščanje za 2 v idili Prlekije - wellness v Sončni hiši

Vzemite si čas samo zase in pobegnite pred mestnim vrvežem!

-75%
Rezerviranih 3
NOVO

Revolucionarni tretma HIFU za lifting, z NOVO 3D napravo

Poseba akcija samo na 1nadan: ob nakupu 2 kuponov za 2 tretmaja HIFU je 3. obisk GRATIS! Ne spreglejte vseh tretmajev HIFU med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 14

Tretma pomlajevanja obraza s tehnologijo HIFU

Tudi do 10 let mlajši videz in dolgotrajni rezultati - močnejši od laserja! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!