Nora ponudba! - 51 % na 1-letno članarino v Strelskem društvu BUM BUM + tečaj streljanja in rokovanja z orožjem + streljanje v tarčo z različnim strelnim orožjem + brezplačni prosti treningi preciznega streljanja in inštrukcije skozi celo leto!

Zagotovite si odlično priložnost, da se naučite preciznega streljanja v tarčo z usposobljenimi inštruktorji!

1-letna clanarina v Strelskem društvu BUM BUM
1-letna clanarina v Strelskem društvu BUM BUM
147,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
300,00 €
-51%
Prihranek:
153,00 €
 
 

Včlani se, pripravi se, nameri, ustreli v tarčo!

Bujna domišljija vas je mnogokrat odpeljala v svet tajnih agentov, vohunov in šarmantnega Bonda, kjer ste lahko zapeljivo, brez kančka napora preskakovali najvišje ovire in v elementu levjega skoka zadeli najbolj nedostopno tarčo! Čas je, da se zbudite in sami preizkusite, kakšno veličino lahko z osredotočenimi očmi in mirno roko dosežete.

Izpopolnite simbiozo med rokama in očmi s članstvom v Strelskem društvu BUM BUM in učenjem streljanja na notranjem klubskem strelišču z avtomatiziranimi stezami, namenjenemu preciznemu in praktičnemu streljanju. Tu vas čaka edinstvena priložnost in super izkušnja, kjer vas z usposobljenimi inštruktorji čaka teoretični del varnega rokovanja z orožjem, streljanje z malo kalibrsko pištolo, revolverjem ter različnimi pištolami.

Pridite vsi, ki se želite naučiti varnega rokovanja z orožjem ali pa se preizkusiti v streljanju na tarčo - strah ni ovira, je temelj za previdnost.

V Strelskem društvu BUM BUM organizirajo tečaje streljanja, tekmovanja, proste in skupinske treninge, družabna srečanja... Vabljeni prav vsi!

Ponudba je del kategorij: