SUPER CENA za vstopnico za HIT igrano otroško predstavo Elzino kraljestvo, v ljubljanskem Koloseju BTC, pri teatru Skleda Smeha, v soboto, 11. 2. 2023, ob 11.00! Predstava traja cca 45 min.

Podajte se na pustolovščino z Elzo, Ano, Krištofom in snežakom Olafom!

5,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,03€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo (otrok in odrasla oseba potrebujeta svoj kupon).
  • Kupon je unovčljiv na dan predstave, 11. 2. 2023 ob 11.00. Predstava se začne točno ob uri, zato prireditelji prosijo, da pridete pravočasno.
  • Kupon zamenjate za vstopnico s sedežnim redom na dan dogodka, od 10.00 dalje, pri glavnem vhodu Koloseja, na sprejemni stojnici Skleda Smeha.
  • Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa zaradi višje sile.
  • Zaradi evidence izdaje vstopnic, s sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor uporabnik ni prišel in unovčil kupona na dan predstave.
  • Ponudba vsebuje: 1x vstopnico za HIT igrano otroško predstavo Elzino kraljestvo, v ljubljanskem Koloseju BTC, pri teatru Skleda Smeha. Predstava traja cca 45 min.

ELZINO KRALJESTVO
Igrana predstava za otroke

Nekje za devetimi gorami in devetimi vodami, je živel čarodej, ki je izumil posebno ogledalo. Kdorkoli se je pogledal vanj, je okoli sebe in v sebi opazil le slabe stvari, srce pa mu je okamenelo in postalo hladno kot led. Čarodej je bil nad svojim izumom tako navdušen, da je med poskakovanjem razbil ogledalo na tisoče koščkov, ki so odfrčali po vsem svetu.

Na drugem koncu sveta, v nekem pravljičnem kraljestvu, pa je živela Elza, princesa, ki je s svojimi čarobnimi močmi lahko čarala led in sneg. S pomočjo svoje sestre Ane in njenega izbranca Krištofa se je naučila obvladovati svojo posebno sposobnost. V družbi nerodnega snežaka Olafa so se vedno veselo zabavali, vse dokler …

… dokler delček razbitega ogledala ni priletel naravnost v oko princese Ane, Elzine sestre. Doslej prijazna in očarljiva Ana je postala hladna, zlobna in ošabna. Njena glavna naloga je bila, da je hotela spreti vse prijatelje. To bi ji skoraj uspelo. Toda Krištof, Olaf in njena sestra Elza so s pomočjo prijateljstva in ljubezni dokazali, da se lahko stopi še tako hladen led in ogreje še tako hladno srce. Pot do rešitve pa je bila vse prej kot lahka …

Opomba: liki iz predstave so prevzeti iz Andersenove pravljice Ledena kraljica.
V sodelovanju z Družinskim gledališčem Kolenc.

Podrobnosti o ponudniku

Skleda Smeha; Mediastar Group d.o.o.

Šmartinska cesta 152 (Kolosej BTC)
1000 Ljubljana
Slovenija

041 585 339
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: