V dvoje je lepše! -50% na 12-mesečno karto za 2 osebi za obisk vadb v centru Medicohealth Gym! Izbirate lahko med VSEMI vadbami na urniku! Oblikovanje telesa še nikoli ni bilo tako zabavno!

Motivacija, dvig kondicije, okrepitev mišic, izguba kilogramov, oblikovanje telesa, sprostitev in zabava!

649,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
1299,00 €
-50%
Prihranek:
650,00 €
 
 

Medicohealth GYM, novi vadbeni center v središču Ljubljane (Šmartinska 100), z lastnimi parkirišči, velikim vrtom ter dnevno sobo za počitek in druženje po vadbi, predstavlja odlično možnost za vse, ki si želijo osebnejši ter pristnejši pristop. Vizija centra je ustvariti stičišče za vse, ki jih povezuje veselje do gibanja in, ki si želijo stopiti na pot do bolj zdravega ter vitalnega življenja. Medicohealth GYM sestavlja ekipa priznanih trenerjev, prehranskih svetovalcev, kineziologov, fizioterapevtov in genetikov, ki bodo s svojimi izkušnjami vaše telo pripeljali do absolutnega potenciala in vas naučili, da je šport zabaven, osvobajajoč ter zasvajajoč.

BootyBoom
Bootyboom ni samo vadba – je gibanje, ki združuje nežnejši spol in tipomaga do zdrave, močne in lepo oblikovane ritke. Na prvem mestu je sprejemanje lastnega telesa kakršno je – unikatno in čudovito. Hkrati pa poskrbimo še za učvrstitev in dvig zadnjice ob oblikovanju celotnega telesa.

Ironmax
Cilj IronMax vadbe je izguba telesne maščobe in izgradnja mišic. Med treningom vključimo vse mišične skupine. Začnemo z večjimi in nadaljujemo na manjše, učinki pa so povečana poraba maščobe med in do dve uri po treningu, pospešitev metabolizma, razvoj čiste mišične mase ter večja funkcionalnost telesa.

Boot Camp Pro
Fit in lepo oblikovano telo – glavni cilj vadbe. Boot Camp trening sestavlja intervalni trening funkcionalne vadbe po postajah, z uporabo različnih športnih pripomočkov. Pri funkcionalni vadbi sta ključne dve stvari – uporaba lastne telesne teže ter enakomerno aktiviranje vseh mišičnih skupin. Prav tako se osredotočamo na hormone, ki so ključni za dosego After Burn Effecta, ki lahko traja tudi do 48 ur po končani vadbi.

Jogalates
Jogalates vadba je mešanica joge in pilatesa. Seznanimo se z asanami (položaji iz joge) in dihanjem kot pri jogi. Vadba je tekoča – prehajanje iz ene asane v drugo s poudarkom na dihanju in krepitvi mišic medeničnega dna. Kljub dinamičnemu izvajanju vaj pa je rdeča nit jogalatesa umirjenost v duhu in v telesu, zato se gibanja, četudi so tekoča, izvajajo še počasneje kot pri pilatesu.

Pilates
Pilates ohranja vitalnost, povečuje gibljivost sklepov in moč centra ter poudarja kontrolirano gibanje, ter osveščanje telesa. Z daljšo in postopno vadbo nam pomaga tudi pri razvijanju koncentracije, optimizma, samozavesti, spoštovanja in notranje moči, potrpežljivosti in bolj sočutnega odnosa do okolice in samega sebe.

Zdrava hrbtenica
Zdrava hrbtenica je vadba, kjer dajemo poudarek tehnično pravilni izvedbi vaj, ohranjanju naravnih krivin hrbtenice in krepitvi mišic trupa, ramenskega obroča in medenice. Vaje se izvaja počasi in kontrolirano, naučimo se pravilnih tehnik dvigovanja težkih bremen. Na vadbi poskrbimo, da zajamemo vse mišične skupine, ki zagotovijo naši hrbtenici ustrezno podporo in tako zelo zmanjšajo možnost za nastanek poškodb.

Opise vadb si lahko preberete na tej povezavi.

Ponudba je del kategorij: