Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Vstopnica za ogled razstave Čudežne zverinice na Bledu

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za 1x vstopnica za odrasle za ogled razstave Čudežne zverinice na Bledu! Vstopite v kraljestvo več kot 130 eksotičnih živali! Na ogled so: zelena anakonda, zeleni legvani, pitoni, orjaška krastača, ptičji pajki, škorpijoni, kuščarji, činčile, hrčki, skakači in še in še!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

5,95€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Čudežne zverinice se predstavljajo na Bledu. Obiščete jih lahko vsak dan, lahko pa se odločite tudi za delavnice, tečaje in izobraževalnih urice. Posvojene živali s svojimi zgodbami podučijo obiskovalce o pravilni oskrbi.

Eksotične živali zdaj že tretje leto gostujejo na Bledu, saj so Nika in njene živali našle tu svojevrstno zatočišče. Posvojene, rešene in najdene živali so z Niko potovale po Sloveniji, začenši v Kranju, preko Krškega, Kopra in nazaj na Gorenjsko na Bled, kjer živi sedaj več kot 130 živali. Z ekipo in prostovoljci skrbijo, da so vse nahranjene, imajo dovolj vode in bivajo na primerni temperaturi, zagotavljamo jim tudi veterinarsko oskrbo. Tu v novih prostorih želijo pokazati živali na edinstven način, ki je kombinacija razstave, zatočišča in naravoslovnega muzeja.

Med živalmi tako najdemo zeleno anakondo, zelene legvane, burmanske, kraljeve in kratkorepe pitone, ameriške gože, orjaško krastačo, številne vrste orjaških ptičjih pajkov ter paličnjakov. Tu so še bradate agame, tepih pitoni, udavi ter še kar nekaj drugih vrst kač in kuščarjev, pa žabe, škorpijoni in nekaj prisrčnih puhastih živali – činčile, hrčki, skakači, deguji, morski prašički in kunci. Vsaka žival ima za sabo svojevrstno zgodbo. Našim obiskovalcem te zgodbe predstavijo in povejo marsikatero zanimivost iz živalskega sveta, določene z dotikom spoznajo v živo zato je obisk svojevrstno doživetje. Marsikdo pri njih prvič premaga strah in predsodke pred temi živalmi.

Ponudba je del kategorij: