Angleški način jahanja! SUPER CENA za šolo jahanja za odraslo osebo ali otroka od 7. leta starosti (cca 45-60 min) v Konjeniškem klubu Palomino!

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

Konjeniški klub Palomino: šola jahanja
Konjeniški klub Palomino: šola jahanja
21,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Šola jahanja se nahaja na Hipodromu Lesce, le dober kilometer stran od Bleda, kjer lahko konji ob gozdu in na travnikih uživajo čim bolj naraven način življenja. Ukvarjajo se z angleškim načinom jahanja.

Šola jahanja je primerna tako za otroke kot tudi za odrasle, za začetnike ali napredne jahače in za jahače s športnimi ambicijami ali zgolj rekreativce.
Za različne nivoje znanja imajo temu primerne konje za prav vsakogar. Njihovi inštruktorji jahanja se ves čas izobražujejo, da bi potem lahko svoje znanje prenesli naprej na svoje učence. Za najmlajše imajo na voljo tudi ponija.

Pri njih lahko opravljate izpite Konjeniške zveze Slovenije Jahač 1 in 2, prav tako tudi tekmovalno licenco za preskakovanje ovir in dresurno jahanje.


Poleg samega jahanja je zelo pomembno, da se jahači naučijo skrbeti za konja, ga negovati, z njim vzpostaviti poseben odnos in začutiti odgovornost do teh živali.

Ponudba je del kategorij: