SUPER CENA za ULTRA VIP paket v Infraslim studiu: 12x vadba na napravi VaccuCabin ali InfraCouch + 12x masaža na napravi Roller massage + 12x proteinski napitek! Vključene so meritve, individualno spremljanje napredka, začetna knjižica o prehranskem svetovanju priznanega nutricionista!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Storitev se izvaja na eni izmed 2 lokacij: Vič ali BTC!

Infraslim studio: 12x vadba, 12x Roller, 12x napitek
Infraslim studio: 12x vadba, 12x Roller, 12x napitek
246,50€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

VADBA - vadba v našem InfraSlim studiu je namenjena pospešenemu hujšanju in vzdrževanju postave, saj v 30 min porabite kar do 1200 kcal in je kar 70% bolj učinkovita od katerekoli druge klasične vadbe. Vadba poteka na 2 napravah in sicer VaccuCabin (hitra hoja/tek) in InfraCouch (kolesarjenje v leže), ki jih med seboj kombinirate. Naprave med vadbo na telo delujejo z infrardečo svetlobo, ki prodira globje do maščobnih celic in jih pospešeno "topi" oziroma pretvarja v energijo. Ker med vadbo v in iz naprave ne prehaja zrak, se toplota ves čas zadržuje v napravi, hkrati pa naprava ustvarja vakuum, ki vadbo še dodatno oteži. Zaradi intenzivnosti vadbe lahko oseba v 1 mesecu izgubi tudi do 1 konfekcijsko številko.

Vadbo na napravah odsvetujemo v naslednjih primerih:
- visok krvni tlak, ki ga ne regulirate z zdravili
- epilepsija
- ste pred kratkim bili na kemoterapiji
- ste pred kratkim imeli zlom/poškodbo gležnja, kolena
- ste noseči/dojite
- imate krvne motnje
- srčne bolezni
- operacija sklepov pred kratkim

ROLLER - je naprava za odpravljanje celulita in oblikovanje telesa na avtomatiziran način (avtomatizirana maderoterapija). Poleg tega iz telesa odvaja vodo in maščobne celice na predelih, kjer se jih je težko znebiti, je odličen proti muskalfibru in za sproščanje mišic. Med tretmajem naprava deluje z IR svetlobo, ki segreva tkivo in še pospešuje rezultate.

Za koga je vadba primerna
Za vse moške in ženske, ki:
- nimajo veliko časa
- jim primanjkuje motivacije
- ne marajo gneče na treningu
- ne marajo pritiskov in stresnih treningov
- želijo hitre rezultate
- se želijo med treningom sprostiti

Mamice in malčki
Mamice imajo izziv opraviti trening, saj je iskanje varstva vedno težje.
K nam lahko prideta z malčkom, kjer se bo ta 30 minut zabaval v naši igralnici, vam na očeh. Zanj bo poskrbelo naše osebje.

Ponudba je del kategorij: