Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 2
Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Doživetje v dvoje! SUPER CENA za 4-urni najem električnih koles + kosilo v restavraciji HAUS v Hotelu Paka 4* v Velenju za 2 osebi! Odlična ideja za enodnevni izlet!

Idealno izhodišče za pot z e-kolesi proti Logarski dolini, Avstriji ali za raziskovanje okoliških hribov!

Hotel Paka 4*, Velenje: najem e-koles
Hotel Paka 4*, Velenje: najem e-koles
59,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Vzemita si čas zase in raziščita Velenje na kolesu nato pa poskrbita za svojo lakoto v restavraciji Haus v Hotelu Paka!

Skoči v Velenje in se razvajaj v mladem in modernem mestu, kjer najdeš za vsakega nekaj. Vsi tisti, ki radi sami v svojem ritmu raziskujete okolico je Šaleška dolina pravi raj za vas. Odlično izhodišče za pot z e-kolesi proti Logarski dolini, Avstriji ali raziskovanju okoliških hribov.

HAUS RESTAVRACIJA 
Doživite odlično kulinarično doživetje v prenovljeni restavraciji HAUS, kjer so združili pridih moderne in klasične kuhinje  najboljšimi skrbno izbranimi sestavinami in kjer boste lahko razvajali svoje čute in brbončice!

Združili so pridih moderne in klasične kuhinje s poudarkom na mesnih jedeh, kjer si različne steake lahko pripravite sami do želene stopnje na vulkanskem kamnu, ogretem na 400 stopinj, in doživite popolno kulinarično doživetje. Seveda niso pozabili na ljubitelje ribjih jedi, vegetarijance in vegane. Menije odlikujejo le najboljše, skrbno izbrane sestavine! Če imate raje klasiko, pa lahko izbirate med večhodnimi meniji in se pustite razvajati v večurnem kulinaričnem HAUS doživetju.

Ponudba je del kategorij: