Nepozabno doživejte! SUPER CENA za adrenalinski polet z jadralnim padalom v tandemu z inštruktorjem Nubigena paragliding kluba (v trajanju 20-30 min) + kompletna oprema + pijača dobrodošlice + videoposnetki leta!

Preletavanje pobočij in uživanje ob pogledih na okoliške hribe!

Nubigena paragliding klub: polet z jadralnim padalom
Nubigena paragliding klub: polet z jadralnim padalom
160,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Kako izgleda let?
Letiš v tandemu z inštruktorjem letenja, izkušenim tandemskim pilotom, vzlet je zelo preprost in običajno zahteva manj kot deset metrov lahkega teka. Ob vzletu vas namestijo na zelo udoben sedež, ki omogoča sprostitev in uživanje v letu. Letalo uporablja veter in t.i termike, to je navzgor usmerjenih tokov toplega zraka, in s tem lahko doseže višino tudi nekaj tisoč metrov nadmorske višine. Višina, na kateri boste leteli, je odvisna od višine samega vzletišča, ki je približno 800-1500 metrov nad morjem. Let je zelo umirjen z rahlim zibanjem zaradi turbulenc v zraku. Seveda, če ste odvisni od adrenalina in želite med letom občutiti "ekstra vznemirjenje", vas bodo z z velikim veseljem "počastili" in vam privoščili zračni "roller coaster".

Kaj morate prinesti?
- večplastno oblačenje - glede na to, da aktivnost poteka v gorah in da je na višinah, kjer letite, občutno hladneje kot na "tleh", imejte s seboj topla oblačila in lahko vetrovko (po možnosti več plasti tanjših oblačil)
- sendvič ali kakšen manjši preprost obrok
- pohodne čevlje ali čimvišje superge

Lokacije letenja:
- Tribalj pri Crikvenici
- Ivanščica v Zagorju
- Japetić pri Jastrebarskem
- Bjelopolje pri Korenici
- Raspadalica pri Buzetu

Ponudba je del kategorij: