Ples ponuja možnost prijetne sprostitve in novih poznanstev! - 50 % na 4-dnevni začetni tečaj družabnega plesa (4x 60 min) v plesnem centru Feniks! Osvežite in ponovite plesne korake plesov, ki ste jih nekoč že znali, pa ste jih malce pozabili!

Čas za vaju ali čas zate - pridi in uživaj!

Plesni center Feniks: 4-dnevni tečaj
Plesni center Feniks: 4-dnevni tečaj
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,10 €
 
 

DOBRODOŠLI V PLESNI CENTER FENIKS - SVET PLESA, GLASBE in SRČNIH LJUDI!
Veseli jih, da vas zanima njihova ponudba. Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja, uživali boste in se imeli lepo, to vam zagotavljajo. V ponudbi plesnega centra Feniks lahko vsak najde nekaj zase, od najmlajšega pa do odraslega člana se bodo potrudili, da se boste v njihovi družbi počutili prijetno in se sprostili. Skozi prijetna druženja boste lahko spoznavali nove ljudi in sklepali prijateljstva, hkrati pa izboljšali vaše zdravje ter fizično pripravljenost.

Ples ponuja možnost druženja, vzpostavljanja novih prijateljstev, obujanja čustev ali pa le zabave. Dobra glasba, prijetno vzdušje in prijazni ter strokovni učitelji vam zagotavljajo, da boste z veseljem naredili svoje prve plesne korake, sčasoma pa prišli tudi do zavidljive samozavesti plesnega znanja, s katerim ne boste nikoli v zadregi. V nižjih stopnjah se boste naučili osnovnih korakov in elementov najpopularnejših plesov, ki vam bodo na plesišču zagotovo prišli prav. V višjih stopnjah že znanim plesom dodajo nove, vse skupaj pa obogatijo z novimi figurami. V Feniksu, kjer ples postane ljubezen ni ovir, ni omejitev le neskončni užitek in zabava!

Zakaj izbrati učenje plesa prav v Feniksu:
• so ekipa strokovno usposobljenih plesnih učiteljev/trenerjev z dolgoletnimi izkušnjami,
• na vajah plesa prevladuje sproščeno in pozitivno vzdušje, a hkrati stremijo k napredku,
• poučevanje poteka v manjših skupinah, zato se lahko resnično posvetijo vsakemu posamezniku in paru,
• njihovi prostori se nahajajo za nogometnim stadionom Bežigrad, zato je dostop enostaven,
• v neposredni bližini je veliko parkirnih mest, postaj mestnega avtobusa in park za otroke,
• prirejajo plesne večere, ki so namenjeni preplesovanju naučenih plesnih korakov kot tudi druženju,
ponudijo ogled plesnih tekmovanj, predstav in nastopov,…
• trudijo se uresničiti vaše želje, predvsem pa so plesu predani s srcem in dušo.

Prisrčno dobrodošli v njihovo družbo, kjer ples postane in ostane LJUBEZEN. Plesni klub Feniks je vodilni klub za latinsko ameriške in standardne plese v Sloveniji. Njihovi plesni pari dosegajo vrhunske rezultate, tako doma kot v tujini, ogledali ste si jih lahko v zadnji sezoni showa SLOVENIJA IMA TALENT, kjer sta tekmovala feniksova pionirska formacija in plesni par Milana in Jure. Zaplesal pa je tudi njihov klubski trener, Matej Krajcer v oddaji ZVEZDE PLEŠEJO, ki ga bomo kmalu lahko občudovali na malih ekranih, seveda pa lahko z njim zaplešete v plesnem centru Feniks. Poleg športnega programa pa v plesnem centru Feniks vsem ljubiteljem plesa in vodene vadbe, od pionirjev do seniorjev, ponujajo zdrav in prijeten način preživljanja prostega časa. Na tečajih vas bodo razbremenili vsakodnevnih naporov in skrbi ter ob odlični glasbi, izkušenim vodstvom učiteljev in trenerjev poskrbeli, da vam bo vsak korak lahkoten in v veselje. Želijo si, da bi se na njihovih programih počutili dobro in si pridobili potrebno znanje za doseganje svojih želja in ciljev. Vabljeni v njihove rekreativne in športne programe za vse starostne skupine.

Ponudba je del kategorij: