SUPER CENA za KROMPIRJEVE POČITNICE za 1 osebo v Velem Lošinju: 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi + neomejeno koriščenje hidroterapevtskega bazena v popoldanskem času + wi-fi in parking!

Za vsake 3 unovčene kupone vam podarijo gratis 30-minutno masažo, za vsakih 7 unovčenih kuponov pa vam podarijo 8. nočitev + gratis 30-minutno masažo!

Villa Elisabeth, Lošinj
Villa Elisabeth, Lošinj
Villa Elisabeth, Lošinj
Villa Elisabeth, Lošinj
Villa Elisabeth, Lošinj
24,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Načrtujete krompirjeve počitnice?
Razmišljate, kam bi lahko šli, da bi se spočili od šole, dela, mestnega vrveža in smoga?
Predlagamo vam Lošinj!

Lošinj je idealna destinacija za družinski oddih in uživanje v čistem zraku in krasni naravi.

Odločite se za nepozaben družinski oddih v krasnih sobah Ville Elisabeth, zimskem dvorcu, ki ga je habsburški nadvojvoda Karl Štefan zgradil prav zato, da bi lahko užival v edinstveni lošinjski klimi s svojimi šestimi otroki. Ob Villi Elisabeth je tudi Center zdravja Magnolija, kjer je organiziran individualno prilagojen wellness program za odrasle in šola plavanja za otroke.

Na razpolago so tudi novourejeno otroško igrišče in športna igrišča, tako da vašim najmlajšim gotovo ne bo dolgčas. V sobah je na voljo internet za vse vaše pametne naprave, na televiziji pa lahko izbirate med pestrim naborom programov. V knjižnici lahko najdete dobro knjigo in uživate v branju na eni od številnih sončnih teras.

V prostem času lahko obiščete tudi muzej Apoksiomena, Mimirisni vrt, razgledno točno Providenca, se odločite za kakšno plovbo z ladjico ali se preprosto sprehodite po delu kar 200 km dolgih krasnih lošinjskih sprehajalnih poti.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!