Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-82%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tretma za pomlajevanje obraza v centru Spa Organic

Celoten tretma se izvaja po protokolu CIDESCO (rezultat viden takoj)! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-67%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Strojna limfna drenaža v centru SPA Organic (1x)

Očistite telo vseh strupov! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 5x tretma strojne limfne drenaže za 42,90 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Lepi, urejeni in sijoči nohti! - 50 % na klasično manikiro z nanosom permanentnega laka Shellac (do 90 min): kopel za roke + piling + krajšanje in oblikovanje nohtov + nega in urejanje obnohtne kožice + masaža rok + nanos kreme ter permanentnega laka, v kozmetičnem centru Spa Organic!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi klasično manikiro z nanosom navadnega laka za 10 €!

Manikira s permanentnim lakiranjem v centru Spa Organic
Manikira s permanentnim lakiranjem v centru Spa Organic
15,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,00 €
 
 

MANIKIRA Z NANOSOM PERMANENTNEGA LAKA v SPA Organic!

S ponudbo dobite:
- klasično manikiro, ki zajema kopel rok, piling, krajšanje in oblikovanje nohtov, nego in urejanje obnohtne kožice, masažo rok, nanos kreme ter permanentnega laka,
- lepe, urejene in sijoče nohte, ki vam bodo v veselje in ponos,
- vrhunski tretma v urejenem in priljubljenem salonu,
- dobro počutje in privlačen videz.

Prednosti permanentnega lakiranja s permanentnimi laki:
- ne obremenjuje nohta kot gel,
- se ne kruši, opraska,
- zagotavlja bleščeč izgled nohtov do 3 tednov!

Roke so ogledalo človeka. Za lepe in urejene nohte je potrebna redna manikira. Posebej so pomembni lepo negovani in oblikovani nohti, ki roke naredijo še bolj atraktivne. Privoščite si manikiro in naj vaše roke zasijejo v vsej svoji lepoti.

Že od nekdaj so se ženske zavedale moči dolgih nohtov in vse do današnjih dni. Lepo urejeni nohti odsevajo dokončen karakter in osebnost ljudi. Skrivnost vsake posameznice je prikrita v konicah prstov, barve, ki jih nanesemo na nohte pa prebudijo posebno lepa občutja.

Manikira je nega naravnih nohtov in rok. Nohti se oblikujejo in nahranijo, odstrani se obnohtna kožica in po želji nalakirajo nohti. v tej ponudbi vam jih bodo nalakirali s permanentnim lakom, ki je obstojen do tri tedne.

Permanentno lakiranje:
- nanos kot lak,
- obstojnost kot gel do 3 tedne,
- nič časa sušenja,
- nič piljenja,
- hitra in enostavna odstranitev.

O PODJETJU:
S kozmetiko se ukvarjajo že 40 let. Iz majhnega kozmetičnega salona so se razvili v SPA ORGANIC - CERTIFICIRAN ORGANSKI KOZMETIČNI CENTER.
Spa se nahaja na mirni lokaciji le streljaj od strogega centra, ob priljubljenem sprehajališču pod mogočnimi kostanji ob Ljubljanici. Obkrožajo ga prijetni lokali, trgovinice in znamenite hiše. V hiši, kjer ima prostore Spa, se je včasih nahajala Blaznikova tiskarna, ki je delovala od l. 1829 in pod različnimi imeni in lastniki vse do l. 1975. V njej so v 19. stol. tiskali Bleiweisove Kmetijske in rokodelske novice. Tu so natisnili tudi Prešernovi deli Krst pri Savici in Poezije.
Združujejo dolgoletne izkušnje, znanje in strokovnost. V prijetnem in sproščujočem ambientu vam nudijo strokovno negovalno terapijo kože obraza in telesa. Z uporabo certificirane organske kozmetike poskrbijo, da vašo kožo negujejo in lepšajo z visoko kakovostnimi izdelki. S celostnim pristopom k negi vam zagotavljajo optimalne rezultate za zdravje kože in dobro telesno počutje.

So nosilci CIDESCO BEAUTY THERAPY DIPLOME in SPA THERAPY DIPLOME.


So akreditiran CIDESCO lepotni center, ki po akteditaciji CIDESCO-International zagotavlja najvišje strokovne in sanitarno higienske standarde. V 35 državah na svetu je 90 akreditiranih centrov.

Te tretmaje uporabljajo tudi v Hollywoodu, Parizu, New Yorku, Milanu ... estrada ...

100% garancija (najboljši nakup, popolno jamstvo uspeha), zaupajte ker res deluje, REZULTATI VIDNI TAKOJ!

Celoten tretma po protokolu CIDESCO (rezultat viden takoj).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!