50 % popusta na vstopnico za 9. FESTIVAL KAMPING, KARAVANING & OUTDOOR, na Gospodarskem razstavišču Ljubljana! Plačajte 3 € za sejem v vrednosti 6 €.

3,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
6,00 €
-50%
Prihranek:
3,00 €
 
 

Ste ljubitelji kampiranja? Potem vas sigurno tu in tam prešine misel o nakupu novega avtodoma, počitniške prikolice ali mobilne hiške ... V kolikor vas zanimajo novosti pri dodatni opremi za počitniška vozila in opremi za kampiranje, ponudbe izbranih kampov v Sloveniji in sosednjih državah ali pa bi si želeli izmenjati izkušnje z avanturističnimi popotniki, ki z ekspedicijskimi avtodomi potujejo po najbolj nemogočih krajih, pridite na največji kamping & karavaning dogodek v jugovzhodni Evropi, ki se bo odvijal med 22. in 25. septembrom na Gospodarskem razstavišču. Ogledali si boste lahko 120 novosti za sezono 2012 domačih in vodilnih evropskih proizvajalcev. Sproščeno zaključite poletje!

Poleg dosedanjih, se bo predstavilo kar nekaj novih razstavljavcev in blagovnih znamk. Med domačimi novostmi bodo seveda tiste iz ponudbe Adrie, družbo jim bo delal prekmurski Carthago Tourer, predstavil pa se bo tudi novi slovenski proizvajalec malih prikolic Mont Line. Prikoličarji bodo navdušeni nad letošnjo zvezdo med novostmi, Hobby Premium, ki je pobrala največ aplavzov tudi na sejmu v Düsseldorfu. Končno so prišle na naše tržišče tudi prikolice Elnagh in avtodomi Morelo, PLA ter Weinsberg. Vse številnejši uporabniki šotorskih prikolic pa si bodo lahko ogledali po petih letih prenovljene Camp-let, z novim modelom Premium.

Gospodarsko razstavišče bo konec septembra ponovno v znamenju svobodnega preživljanja prostega časa. Poleg kampov, opreme in storitev, bo na ogled in naprodaj – seveda z mnogimi sejemskimi ugodnostmi – preko 120 avtodomov, počitniških prikolic in mobilnih hišic. Sejem so v letošnjem letu prestavili na zgodnejši termin, primernejši od dosedanjega, saj konec novembra bolj razmišljamo o Božičku, kot o menjavi počitniškega vozila …

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 23
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Murska Sobota, Slovenija

3-dnevno wellness razvajanje v hotelu Diana 3*

Čudovit oddih s številnimi možnostmi za šport in rekreacijo, zabavo in izlete v okolico. Otrok do 12. leta BREZPLAČNO! Zagotovite si kupon po izjemni ceni že zdaj, unovčite pa ga lahko kar do 31. 8. 2020!

Super cena
Rezerviranih 21
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Njivice, Hrvaška

Popoln pomladni oddih za 4 v mobilnih hiškah v Njivicah

Ne spreglejte vseh terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 111
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

Preživite krasen pomladni dopust v enem od treh odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 2
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Frankfurt, Nemčija

Popoln oddih v mestu financ in sejmov, na izbiro 2 hotela!

Dva otroka do 18 let bivata gratis! Izberete lahko tudi 4-dnevni oddih (3x nočitev) za 119 €.

Super cena
Rezerviranih 2
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Zagotovite si kupon po izjemni ceni že zdaj, unovčite pa ga lahko kar do 28. 8. 2020!

Super cena
Rezerviranih 4
Nočitev: 3  |   Oseb: 1
NOVO Dubrovnik in Črna gora

4-dnevni organiziran izlet z M&M Turist!

Raziščite vse lepote in čare Jadrana! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe. Zagotovite si kupon po izjemni ceni že zdaj, unovčite pa ga lahko kar do KONCA OKTOBRA 2020!