Oddih v Grčiji! - 50 % na 4-dnevni oddih za 2 osebi: 3x nočitev z bogatim zajtrkom + neomejena uporaba zunanjega ogrevanega bazena in savn + 1x celodnevna izposoja koles v priznanem Voras Resort Hotel & Spa****!

Plačajte 119 € (le 19,8 € na osebo na noč!) za nepozabno grško doživetje v hribovitem predelu grške celine, v vrednosti 238 €.

119,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
238,00 €
-50%
Prihranek:
119,00 €
 
 

Spoznajte Grčijo malo drugače, na idiličnem gorskem oddihu!
Radost trganja koščka sonca, lesketajočih oči ob gorskih vodah, pristnega zelenja, svežega zraka in prečudovite narave, je rezervirana za ljubitelje "malce" višje nadmorske všine. Pa tudi za tiste željne pohajkovanja, gorskega kolesarjenja, uživanja ter za vse navdušence pristne grške izkušnje - domačega sladoleda, kulinarike in domačnega razvajanja.
Zagotovite si svoj 4-dnevni oddih med grškimi gorami, obilnim zajtrkom, pohajkovanjem, prepuščanju sončnim žarkom, kopanju v bazenu, sporščanju v savni in preprosto občutite grško ležernost.

Voras Resort Hotel & Spa je bil že 2. leto zapored nagrajen kot najboljši gorski umik v Grčiji, v mednarodno priznani reviji Conde Nast Traveller (po glasovanju bralcev).
Gorska nastanitev vas bo osupnila s pogledom na jezero in gore Vegoritida in kot taka predstavlja edinstvenost letovišča, v naravi. Poleg tega ponuja tudi spa oddih, uživanje v zunanjem ogrevanem bazenu in kulinarične užitke v dveh restavracijah - italijansko in "gorsko", ki temelji na grški kuhinje in slavnih grških Souvlaki-jih.
Torej, zakaj bi se prepustili domačnosti grkov le ob morju ko pa imajo čudovite hribe ;)

Hotel Voras Resort se nahaja v Grčiji, na njenem severnem delu, tesno ob meji republike Makedonije, na nadmorski višini 850 metrov, v prefekturi Pella.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!