Skrivnostne Benetke! - 50 % na enodnevni avtobusni izlet v Benetke, odhod iz Ljubljane in Sežane 1.6. ali 5. 7. 2014 ! Ponudba vključuje izlet s sodobnim avtobusom, vožnjo z ladjico, odličen program z ogledom znamenitosti npr. Most vzdihljajev, Doževa palača, most Rialto ...

V ponudbi lahko izberete tudi odhode iz Maribora, Slovenske Bistrice in Celja za 29 €!

Skrivnostne in romanticne Benetke z odlicnim programom!
Skrivnostne in romanticne Benetke z odlicnim programom!
Skrivnostne in romanticne Benetke z odlicnim programom!
23,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
46,00 €
-50%
Prihranek:
23,00 €
 
 

Beneška laguna je umeščena med morjem in nebesi, polna majhnih skrivnosti ter razpeta med resničnostjo, domišljijo in sanjami, s svojimi neštetimi ozkimi ulicami, mostovi in kanali predstavlja na eni strani romantično kuliso za zaljubljence, na drugi strani pa mistično kuliso za krinko, nošenje dvoumnih mask in kršenje pravil ...

V zgodnjih jutranjih urah se bomo z vstopnih postaj odpravili v smeri Fernetičev in z vmesnimi postanki nadaljevali vožnjo po Italiji do rta Punta Sabbioni. Z obrobja beneške lagune, ki jo sestavljajo številni slikoviti otočki, se bomo z ladjico zapeljali do središča »Serenissime«. Beneška republika, nekdaj mogočna državna tvorba, je bila vse do svojega propada leta 1797 strah in trepet celotnega območja Jadrana. Ogromno bogastvo, predvsem v obliki čudovitih kulturno-zgodovinskih spomenikov, se je ohranilo vse do današnjih dni, velika večina le-tega je skoncentriranega v osrčju »Serenissime. V skupnem ogledu bomo uživali ob arhitekturnih mojstrovinah kot so najbolj romantičen most v mestu Most vzdihljajev, mistična gotska Doževa palača, najvišje poslopje v mestu zvonik sv. Marka, bazilika sv. Marka, ki združuje elemente različnih umetnostnih slogov, stolp z uro, stavbe prokuratorija... Po prostem času za samostojne oglede in nakupe bomo nadaljevali skupni ogled in se sprehodili v četrt San Polo, v kateri kraljuje most Rialto. Obiskovalcem ponuja izreden pogled na najlepšo vodno ulico na svetu – Canale Grande – z več kot 170 palačami v najlepših stilih. Vsi, ki bodo želeli ogledali most še iz morske perspektive, bodo imeli priložnost, da se ob doplačilu pod njim popeljejo s slovito beneško gondolo. Do poznih popoldanskih ur se bomo nato predali vrvežu in pohajkovanju po veličastnih beneških trgih in labirintu ulic ob kanalih.

Ob dogovorjeni uri bo sledil povratek z ladjico do rta Punta Sabbioni. Vrnitev proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRIJETNA JESEN! Morski oddih za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4* v Portorožu!

Vrednost kupona je 33,00 €. Razliko 187,00 € do polne cene (220,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Velika planina, Slovenija

3-dnevno razvajanje v luksuznih kočah na Veliki planini

Prebudite se v luksuzni koči in začutite jesen in zimo na Veliki planini!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Topolšica, Slovenija

Družinske jesenske počitnice v hotelu Vesna 3*, Terme Topolšica

1. otrok do 6,99 in 2. otrok do 12,99 GRATIS! Vrednost kupona je 44,00 €. Razliko 175,00 € do polne cene (219,00 €) plačate direktno ponudniku.