Sensilab vaju popelje v Dominikansko republiko! Klikni kupon za 0 €, izpolni on-line aplikacijo, brezplačno prejmi dietni načrt, recepte in vadbo, izvedi, katera je tvoja prava dieta in z malo sreče zadeni potovanje za 2 ali wellness razvajanje za 2 osebi!

Rešite test in prejmite: shujševalno dieto, ki je zate najboljša, e-knjigo z nasveti, recepti in navodili, fizične vaje po meri, shujševalne trike, ki dejansko delujejo in še veliko več ...

Sensilab velika akcija
Sensilab velika akcija
0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
0,00 €
-100%
Prihranek:
0,00 €
 
 

S Sensilabom do brezplačnega testa popolne diete in bogatih nagrad!

Klikni svoj kupon za 0€, vpiši kodo kuponov izpolni brezplačno on-line aplikacijo: http://tinyurl.com/nkl72bu izvedi, katera je tvoja prava dieta in z malo sreče zadeni potovanje v Dominikansko republiko ali wellness razvajanje za 2 osebi v Wellness Živa na Bledu!

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji sodelovanja): Vsi, ki boste klikni svoj kupon za 0€ in izpolnili brezplačno on-line aplikacijo, sodelujete v žrebu za nagrade: 3 x wellness razvajanje (2 x celodnevna vstopnica za neomejeno kopanje v bazenih in vstop v savno) v Wellness Živa na Bledu. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Finalno žrebanje za glavno nagrado bo potekalo 8. julija 2014 ob 12. uri. Nagrajenec/ka bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali Farmicom d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (UL RS številka 86/2004). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja.  Organizatorji nagradne igre so Farmicom d.o.o., v sodelovanju z MEDIA LAB d.o.o. (1nadan.si).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Močan drobilec za orehe in lešnike

Celotna kovinska konstrukcija odpirača za orehe je postavljena na trdno leseno podlago, ki ne le dobro in stabilno stoji na pultu, ampak je tudi enostavna za čiščenje in trpežna.