Popolni nohtki! - 58 % na permanentno lakiranje nohtov na rokah: suha manikira + nanos permanentnega laka v eni izbrani barvi (več kot 45 barvnih odtenkov) + nahranitev obnohtne kožice in rok z dišečim kokosovim oljem, v Studiu Visio!

Pri tej ponudbi je na voljo tudi podaljševanje nohtov za 16,90 €.

Permanentno lakiranje nohtov z manikuro!
Permanentno lakiranje nohtov z manikuro!
10,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
26,00 €
-58%
Prihranek:
15,10 €
 
 

Urejeni nohti vedno in povsod!

Permanentno lakiranje je vstopilo na slovensko tržišče pred približno petimi leti, največji razpon pa doživlja ravno v dandanašnjem obdobju. Marsikdo ga napačno poimenuje "Gelish". Gelish (Hand&Nail Harmony) je zgolj blagovna znamka, ki skupaj z mnogimi drugimi kot npr. Gelfix (Orly), Gellacco (EF), Gel Lak (Juliana Nails), Lac sensation (Alessandro), Shellac (CND) skupaj sestavljajo skupino artiklov za dolgoobstojno lakiranje. Vsem je skupno, da se ga nanaša kot lak, drži pa kot UV gel. Obstojnost trajnega laka je odvisna predvsem od kakovosti naravnega nohta, saj na razplastenih in tankih nohtkih slabše drži, in pa seveda od natančne izvedbe celotnega postopka nohtne stilistke. Zelo pomembno je namreč, da konice naravnega nohta dobro zaščitimo. Ne smemo pa izpustiti tudi naravo dela posameznic, saj bo obstojnost slabša, če delamo veliko z vodo oz. z nohtki večkrat udarimo ob trde predmete. Tako se razpon obstojnosti giblje od 14 dni pa vse do 5 tednov ali celo več, v Studiu Visio pa vam na izbiro nudijo več kot 40 odtenkov!

Kozmetični studio Visio svojim strankam poleg čudovitih in urejenih nohtkov ponuja tudi široko paleto barvnih gelov in poslikav. 10-letne izkušnje v nohtni industriji jih uvrščajo med profesionalce, ki svoje znanje neprestano nadgrajujejo s spremljanjem novosti in obiski sejmov doma in v tujini. Veliko let so razvajali stranke v Kopru, s februarjem pa so se preselili na novo lokacijo v Ljubljano (Fužine), natančneje v frizerski salon FSS Nove Fužine 7, 1000 Ljubljana.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!