Zdrav napitek! - 55 % na visokokakovostni organski sadni sok Organic Village, 3 dcl (100 % sadni delež, brez kakršnih koli dodatkov), v bistroju Piknik v Kopru ali Domžalah. Sok lahko vzamete tudi s seboj (izbirate med 6 različnimi okusi)!

6 različnih okusov: jabolko, marelica, jagoda, breskev, grozdje ali granatno jabolko.

1,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
3,60 €
-55%
Prihranek:
2,00 €
 
 

Organic Village so organsko pridelani 100-odstotni sadni sokovi, brez kakršnih koli dodatkov, ki se v svetu po kakovosti uvrščajo v sam vrh.

- 100% brez dodanega sladkorja,
- 100% brez dodane vode,
- 100% brez dodanih arom,
- 100% brez konzervansov,
- 100% brez barvil,
- 100% sadje (organsko pridelano),
- Niso narejeni iz koncentrata.
Ekološko proizvedeni sokovi ponujajo neprimerno več hranilnih vrednosti kot katerikoli sok iz industrijske pridelave. Ekološka proizvodnja poteka znatno drugače kot v industrijski pridelavi. Uporabljeno sadje že v osnovi vsebuje približno tretjino več mineralov in vitaminov, za tretjino manj nitritov in celo do petdeset odstotkov več antioksidantov. Sadje ni obremenjeno s pesticidi in z drugimi strupenimi snovmi. Ker imajo ekološko pridelane surovine lahko celo za tretjino več suhih snovi, so manj podvržene gnitju in proizvajalec lahko uporabi postopek hitre pasterizacije, ki je veliko blažja kot industrijski postopki. Tako predelavo preživi velik delež vitaminov in drugih esencialnih hranilnih snovi.

Pri sokovih Organic Village uporabljajo postopek hitre pasterizacije pri nižji temperaturi. Ta je precej bolj blaga od klasične pasterizacije, izvajajo jo v steklenih ceveh oz. sodih, da preprečijo oksidacijo. Obstojnost hranilnih in zdravilnih učinkovin pri hitri pasterizaciji pa je odvisna tudi od trpežnosti osnovne sestavine. Tako se je pokazalo, da imajo rastline, ki morajo že na naravnem rastišču preživeti visoke temperature, vitamin C in druge termolabilne vitamine veliko manj občutljive na temperaturo, kot sadeži, ki nikoli niso doživeli več kot 35 oC. Sadje, iz katerega so sokovi Organic Village, je iz vroče in sončne centralne Turčije, kjer so podnebni pogoji za njegovo naravno rast in dozorevanje med najboljšimi na svetu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Biometrična e-fotografija za osebne dokumente

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Vič

Menjava pnevmatik pri Gregorino Wheels

Strokovno preobuvanje jeklenega konjička. Pri Gregorino Wheels montirajo pnevmatike na platišča kar do 22 col!