- 73 % na 20-delni paket oblikovanja telesa s pomočjo vrhunskega aparata Ultratone Futura Pro (5 obiskov): 10x ultrazvočna neinvazivna kavitacija (5x kavitacija trebuha + 5x kavitacija stegen ali zadnjice z boki) + 10x biostimulacija (5x lipoliza + 5x anticelulit), v Studiu lepote Cris!

Znebite se odvečnih maščobnih oblogic in pripravite svoje telo na poletje!

20-delni paket oblikovanja telesa
20-delni paket oblikovanja telesa
99,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
375,00 €
-73%
Prihranek:
275,10 €
 
 

Odvečne maščobe, povešena koža in celulit niso več problem! V salonu Cris pestra izbira tretmajev in sodobna tehnologija poskrbi za vaše zadovoljstvo!

Vodilno britansko podjetje ULTRATONE z več kot 40 letno tradicijo na področju raziskav in razvoja mišičnih stimulatorjev je predstavilo nov sistem, kjer so sinergistično povezane vse top tehnologije v ENO, za celosten koncept vse v enem, koncentrirane terapije za oblikovanje Obraza & Telesa. Fizološki know how podjetje uvršča v svetovni vrh. Ultratone signal z biološko kodiranimi frekvencami takoj doseže različne dele telesa. 44 različnih oblik impulzov (električna govorica telesa) v eni 30 minutni terapiji več kot 150.000 progresivnih Programskih stopnjah, ki simulirajo informacije centralnega živčnega sistema, posebno formuliranih za usmerjanje terapij za vsako potrebo telesa in/ali obraza vaše stranke.To je vrhunski vse-v-enem sistem. 
Z Ultratone OCM tehnologijo lahko mišice “obdelujemo” ciljno in individualno, terapevt pa lahko izbire mišice za oblikovanje bodisi telesa bodisi obraza, in jih aktivira takoj in direktno, in nam tako omogoči koncentrirano vadbo brez stresa in napora. Med običajno telesno vadbo se mišica aktivira do samo 50-60 % njenega celotnega potenciala in še to za kratek čas preden se “utrudi”. Z OCM tehnologijo lahko dosežemo večjo in daljšo aktivacijo istih mišic. In še dejstvo, da z OCM tehnologijo lahko vsako mišico aktiviramo večkrat pri 30 minutni terapiji, govori samo zase o enkratnih in takojšnih prednostih, ki jo ta znanstveno osnovana tehnologija omogoča pri doseganju rezultatov tako za telo kot obraz.

Day Spa Studio CRIS že  kar nekaj let izbrano razvaja najbolj zahtevne stranke, ki stremijo k holističnemu pristopu. Njihova strokovnost, prijeten ambient in toplina vas bosta prepričali, da se popolnoma predate in skupaj z njimi doživite preplet eksotičnega in urbanega vzdušja ter toplega človeškega stika.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza in čiščenje problematične kože (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Naravna rešitev za pomladitev in revitalizacijo zrele kože v Salon Beauty Effect

Brez agresivnih kemikalij, le naravna nega za vašo naravno lepoto. Privoščite svoji koži skrb, ki si jo zasluži, in odkrijte moč naravnih sestavin!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Vrhunska športna masaža v Masažnem salonu Nirvana v Mariboru.

Zmanjšajte mišično napetost in pospešite regenercijo!