Prerojeni v pomlad! - 60 % na paket 5 tretmajev svetlobnih terapij v studiu LukSana! Izbirate lahko med 4: IR terapija proti bolečinam (5x 20 min), LED pomlajevanje obraza (5x 20 min), KOLAGENSKA terapija pomlajevanja telesa (5x 20 min) ali SAD terapija za boljše počutje (5x 30 min).

Z uporabo svetlobe določenega spektra si izboljšanje psihofizično počutje in se sprostite!

5x svetlobna terapija po izbiri
5x svetlobna terapija po izbiri
15,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-60%
Prihranek:
24,10 €
 
 

Poskrbite za zdravje in dobro počutje!

Svetlobne terapije so tretmaji z uporabo svetlobe določenega spektra za izboljšanje psihofizičnega počutja in za sprostitev. Izvajajo se z najsodobnejšimi namenskimi svetlobnimi viri brez UV sevanja, izdelanimi v skladu z evropskimi standardi ter skladno s priporočili in navodili proizvajalcev.
V studiu LukSana vam po ugodni ceni nudijo naslednje tretmaje svetlobnih terapij:
- IR terapija: tretmaji z infra rdečo svetlobo (regeneracija tkiv in lajšanje vseh vrst bolečin, zmanjševanje celulita in razstrupljanje telesa),
- LED terapija: tretmaji s hladno rdečo svetlobo z LED diodami (pomlajevanje obraza) in hladno modro svetlobo ali kombinirano rdečo in modro svetlobo (akne, občutljiva koža, ...),
- kolagenska terapija: tretmaji, ki se izvajajo v tako imenovanem kolariju, z nežno rdečo svetlobo z nizkoenergijskimi fluorescentnimi žarnicami brez UV sevanja (pomlajevanje celotnega telesa, zmanjšanje vidnosti celulita, …),
- SAD terapija: je dobila ime po najpogosteje obravnavani motnji - sezonski razpoloženjski motnji ali Seasonal Affective Disorder Therapy, se izvaja s fluorescentnimi žarnicami visoke svetilnosti (10.000 lux) z belo svetlobo (lajšanje simptomov sezonskih motenj razpoloženja, simptomov stresa, klimakteričnih težav, motenj spanja, povečanje energije in motivacije, izboljšanje splošnega počutja in razpoloženja, …).

Učinek terapij je opazen že po nekaj tretmajih, vendar se za optimalne rezultate, posameznih terapij priporoča 10 tretmajev oz. je število tretmajev odvisno od vrste terapije, želenega učinka in priporočil proizvajalca svetlobnih virov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!