- 55 % na ustvarjalno-kulinarično delavnico Okusite svoje sanje s KamAlaCard, v ponedeljek 7. 4. 2014, s pričetkom ob 19. uri! Plačajte le 9 € in se naučite, kako iz osnovnih živil skuhati najboljše in najbolj zdrave gurmanske specialitete!

Ponudba vsebuje: ustvarjalno-kulinarično delavnico Okusite svoje sanje s KamAlaCard.

Ustvarjalno-kulinaricna delavnica Okusite svoje sanje
Ustvarjalno-kulinaricna delavnica Okusite svoje sanje
Ustvarjalno-kulinaricna delavnica Okusite svoje sanje
9,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-55%
Prihranek:
11,00 €
 
 

Vabljeni na ustvarjalno-kulinarično delavnico Okusite svoje sanje s KamAlaCard, na kateri se boste naučili:
- kako iz tega, kar imate, naredite največ kar lahko,
- hkrati pa se opremili z načeli uspeha, ki vam bodo pomagali tudi na drugih področjih.
Vsi lahko kuhamo raznovrstno, zdravo, ustvarjalno, ne glede na prehranjevalne navade ali posebne prehranske potrebe (alergije, diete ipd.) in tudi s tankimi denarnicami. Vse, kar potrebujemo, so ideje in sposobnost razmišljanja drugače – ustvarjalno, pozitivno in učinkovito. Kajti vse, kar lahko vidimo v glavi, lahko tudi naredimo. To pa ne velja le za kuhinjo, temveč za življenje nasploh.

Delavnico vodita Kamala in Katarina, avtorici kompleta kuharskih kartic in knjižice Okusite svoje sanje in brezplačne mobilne aplikacije Taste Your Dream ter ustvarjalki projektov KamAlaCard life frendly cooking in KamAlaCard food meditation. Navdušujeta z izjemnimi jedmi polnih okusov, ustvarjalnimi delavnicami, kulinaričnimi zabavami in drugimi life friendly dogodki.
Kamala: "Ko imaš, ne razmišljaš, ko nimaš, ustvarjaš."
ČE LAHKO VIDIMO V GLAVI, LAHKO TUDI SKUHAMO. Vse, kar potrebujete, so ideje in predala vam bom svoje izkušnje - kako najbolj produktivno ustvarjati s tem, kar imate; - kuhati raznovrstno in okusno, ne glede na vaše prehranjevalne navade ali posebne prehranske potrebe - ter razmišljati ustvarjalno tako v kuhinji kot v življenju.
Katarina: KER pa NI POMEMBNO SAMO KAJ JEMO, AMPAK TUDI S ČIM HRANIMO SVOJE MISLI, bomo v uvodu v delavnico skupaj - odplaknili vse negativne zasušene občutke, ki so se nabrali v telesu in umu, - si postregli z novo pozitivno mentalno hrano za telo, energijo in misli - se popeljali v kratko meditacijo, ki vam bo pomagala, da najdete svoj okus in vizualizirate svoj 'sanjski krožnik' in veliko sliko svojih sanj.

Delavnica Okusite svoje sanje s KamAlaCard je namenjena vsem, tako veganom in vegetarijancem kot vsejedcem, ljudem s posebnimi prehranskimi potrebami in staršem, ki bi radi še bolj raznovrstno kuhali za otroke, predvsem pa vsem, ki si na svojih krožnikih želijo več ustvarjalnosti. Osredotoča se na zdravo prehrano, katere del je veliko zelenjave in sadja in ponuja ideje za jedi rastlinskega izvora in polnih okusov, tako glavne kot priloge, sladice in prigrizke. Na koncu pa boste seveda okušali dobrote KamAlaCard!

KamAlaCard life friendly cooking je blagovna znamka tandema FullBlissLiving, ki združuje kuhinjo in življenje, vam pomaga raziskati vaš okus in se ukvarja z osveščanjem pomembnosti ustvarjalnosti v kuhinji in v življenju. Ustvarjalnost pripomore k bolj raznovrstnemu jedilniku, zdravju ter večjemu zadovoljstvu. Uči, da so načela uspeha povsod enaka in jih iz kuhinje prevaja na druga področja. Podaja ideje, nasvete in recepte za zdravo in raznovrstno prehrano, primerno za različne prehranske navade in potrebe, želje in gospodinjske proračune. Uporablja izključno sestavine rastlinskega izvora, saj naj bi sadje in zelenjava sestavljala velik del vsakega jedilnika. Uči kuhanja po občutku in ustvarjanje po svojem okusu.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!