Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-97%
Oseb: 1
Online

Online tečaj angleščine, 6 mesecev

Pri tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije jezikovnih tečajev, preverite med dodatnimi možnostmi!

Obvladajte angleški jezik! - 93 % na 3-mesečni strokovni online tečaj angleškega jezika Proffesional Business pri Cambridge Institutu!

Ponudba vsebuje: 3-mesečni strokovni online tečaj angleškega jezika Proffesional Business (60 ur) + certifikat. Izbirate lahko med 3 področji: business, medicina ali turizem.

29,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
450,00 €
-93%
Prihranek:
421,00 €
 
 

Pridobite si certifikat ene najbolj prestižnih ustanov za poučevanje tujih jezikov in izobraževanja, Inštituta Cambridge iz Madrida!
Jezik je živa tvorba, ki se nenehno razvija. Zato stopite v korak s časom in izkoristite to neverjetno ponudbo, s katero boste angleščino več kot osvežili in na koncu obvladali!

Udeležite se tečaja kar v udobju vašega doma! Po rezervaciji oz. prijavi preko njihove elektronske pošte boste prejeli osebno kodo, s katero vstopate na dnevna predavanja, ki so odprta cel dan. Tako si lahko prilagodite svoje ure tečajev po želji. Čas, ki ga boste porabili na online predavanju se bo štel v ure predavanj.
Poslovna angleščina - če ste strokovna in ambiciozna oseba in si želite rasti v vaši karieri, z namenom pridobiti boljše delovno mesto, ali pa želite zamenjati službo in si pridobiti delovno mesto v multinacionalki ali celo delati v tujini, je zelo verjetno, da vam bo "Business" tečaj angleščine prišel še kako prav.
Področje medicine - pomembno je, da obvlada angleški jezik za razvoj medicinsko-znanstvene dejavnosti. Na inštitutu Cambridge se tega zavedajo, zato si posebej specializiran tečaj prizadeva zagotoviti orodja za učenje slovničnih struktur in rabo terminologije s področja zdravstvenih ved. Zasnovan je za zdravnike in zdravstveno osebje, ki želi izboljšati svoje besedišče in jezikovne spretnosti za posebne namene, kot so komunikacija z bolniki, diagnostika in za opredelitev simptomov bolezni ali zdravljenja.

Angleščina za turizem - spoznali boste angleščino, ki se usmerja na turizem in gostinski sektor. Nepogrešljiva, v kolikor ste del hotelskega osebja, recepcije ali oddelka, ki skrbi za stranke, kot tudi na upravnih področjih, za turističnega vodiča ... ali pa ste preprosto obiskovalec/turist! Ponujajo vam navodila za študij tehnične angleščine, na način, ki bo uporaben za opravljanje vsakodnevnih opravil pri delu na različnih področjih.

Profesorji Inštituta so izjemno usposobljeni predavatelji z bogatimi in dolgoletnimi izkušnjami, tako na splošnih, kot tudi na specializiranih področjih.
Izkoristite svetovni splet in se ne obremenjujte s pravočasnim prihajanjem na predavanja!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!