Kupon za brezplačni pregled 33 kontrolnih točk za vaše vozilo + mega nagrade: zadenite Renault Mégane Generation in 9 kompletov pnevmatik Continental! Naročite se in pripeljite vaše vozilo v pooblaščene delavnice Renault na brezplačni pregled med 29.3. in 4.4. 2014.

Izkoristite posebno ponudbo v času odprtih vrat, med 29. 3. 2014 in 4. 4. 2014 ter prejmite dodatno do 35 % popusta na vzdrževanje vašega vozila!

0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
0,00 €
-100%
Prihranek:
0,00 €
 
 

Obiščite dneve odprtih vrat, ki bodo potekali od 29. 3. 2014 do 4. 4.2014 na vseh pooblaščenih Renaultovih servisnih delavnicah in vašemu vozilu privoščite brezplačni pregled kar 33 kontrolnih točk!

Vrhunski, brezplačni kontrolni pregled še ni vse, kar vam to pomlad ponujajo pri Renaultu! Vse, ki boste vozilo pripeljali na brezplačni kontrolni pregled, bodo razvajali še dodatno. Nudijo vam do 35 % popusta na rezervne dele, ki so vključeni v akcijo. Poleg tega boste prejeli tudi kupon za 10% popusta na nakup in vgradnjo originalne dodatne opreme Renault. Kupone boste lahko koristili do 31. 5. 2014. Vključeni boste v žrebanje za novi Mégane Generation, srečneža bomo izžrebali 25. 4. 2014. Z vpisom v spletni klub Moj Renault pa boste sodelovali v žrebanju za enega od 9 kompletov novih letnih pnevmatik Continental, za vozilo s katerim ste opravili kontrolni pregled. 

Dovolite, da z vami ravnajo kot s prvakom Formule 1! Obiščite dneve odprtih vrat v pooblaščenih delavnicah Renault! Rezervirajte svoj termin: http://www.renault.si/Kontakt/kontakt/lead-apv/. 

Poiščite vašo najbližjo Renault poslovalnico 
tukaj ter prepustite vaše vozilo odličnim serviserjem!

Več o akciji in splošnih pogojih nagradne igre si preberite na www.renault.si/pomlad.


Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!