- 50 % na kemično čiščenje enega kosa usnjene galanterije ali krzna (npr. jakna, krilo, torbica, plašč), v Čistilnici Tekavec!

Plačajte le 29 € in prepustite čiščenje strokovnjakom s 40-letno tradicijo.

Cicšenje usnja, krzna
Cicšenje usnja, krzna
Cicšenje usnja, krzna
29,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
58,00 €
-50%
Prihranek:
29,00 €
 
 

Čiščenje usnja zaradi svojih značilnosti zahteva uporabo posebnih tehnologij in metod čiščenja, strokoven pristop k obdelavi, dodelavi in barvanju usnja, zelo pomembni pa so tudi ustrezni kadri, ki usnje poznajo in ne nazadnje dolgoletne izkušnje strokovnjakov. Čistilnica Tekavec ponuja naslednje storitve pri čiščenju usnja: Strokovno in individualno čiščenje vseh izdelkov iz usnja. Obnova barve in apreture. Popravilo strganin in lukenj. Zamenjava zadrge in obrabljene/strgane podloge. Ekskluzivni postopek “mehčanja in hranjenja vašega usnja”. Nanos sredstva za zaščito vaše investicije.

Krznene in usnjene izdelke čistijo s postopkom, ki je zelo drugačen od metode za čiščenje tekstila. Tudi tukaj vsakemu kosu oblačila namenijo individualen pregled, oceno stanja in madežev, ter seveda najboljšo izbiro postopka za vsak kos oblačila. Oblačilo iz usnja ali krzna prestavlja večjo investicijo, zato je pomembno, da oblačilo previdno izberete in modro skrbite zanj. Če usnje in krzno redno čistite in pravilno negujete, ga boste lahko uporabljali mnogo dlje kot sicer.

Edini v Sloveniji so razvili in uporabljajo postopek imenovan  7 korakov pred končnim pregledom, zato dosegajo najboljše možne rezultate pri čisto vsakem oblačilu, ki jim ga zaupate.

Pozornost do detajlov in zavzeto prizadevanje njihovega strokovnega osebja, da bi bila vaša garderoba videti kot nova, sta odliki, ki dajeta njihovemu podjetju in delu pravo edinstvenost.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

3-urno kopanje v bazenskem kompleksu Wellnessa Živa na Bledu

Uživajte v sproščanju v bazenih! Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-57%
Oseb: 1
Po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Krapinske Toplice, Hrvaška

Celodnevna kopalna karta za vodni parki Aquae Vivae

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!

-58%
Oseb: 1
Preko spleta

Spletni tečaj komunikacije v angleščini pri Uconnect Solutions!

Uconnect Solutions - vaš partner za osebni in profesionalni uspeh! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!