Super cena za oddih v toplicah! 5-dnevne počitnice (4x nočitev) za 2 do 6 oseb v mobilnih hiškah v kampu 4* v Termah Čatež! Ponudba vključuje tudi vstop v zimsko riviero (3h na dan) ALI vstop v poletno riviero (2x na dan) . Na voljo termini vse do jeseni 2014!

Pri ponudbi lahko s klikom na Izberi ponudbo izberete 7 različnih terminov. Na voljo koriščenje od 17. 4. do 30. 9. 2014 za ceno od 172,9 € do 633,75 €.

Slovenija, Catež: 5-dnevni oddih in kopanje za 2 osebi!
Slovenija, Catež: 5-dnevni oddih in kopanje za 2 osebi!
Slovenija, Catež: 5-dnevni oddih in kopanje za 2 osebi!
Slovenija, Catež: 5-dnevni oddih in kopanje za 2 osebi!
172,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Prijetna klima omogoča prijetno in udobno bivanje v kampu skozi celo leto. Za najmanjše so v kampu urejena otroška igrala, medtem ko lahko starši brezskrbno uživate ob počitku v naravi ali se sprostite na peščenem igrišču za odbojko na mivki. V kampu je tudi jezero ob katerem se nahaja Gusarski zaliv in indijanski tabor. Pestra izbira športnih vsebin in animacijski program so zagotavljata, da ne bo dolgčas.

V neposredni bližini kampa se nahaja zimska in letna Termalna Riviera s številnimi notranjimi in zunanjimi bazeni, vodnimi tobogani, spa & wellness centrom in savno parkom.

Happy standard je svetla in prostorna mobilna hišica z moderno in prijeteno postavitvijo, zaradi česar se boste počutili kot doma. Ta model ima spalnico z zakonsko posteljo in drugo spalnico z dvema ločenima ležiščema in manjše ležišče primerna le za otroke (največ 150 cm in 60 kg).
Sedežno se lahko uporablja kot dodatno ležišče za 1 osebo.Kuhinja ima hladilnik z majhnim zamrzovalnikom, kuhalno ploščo s 4 gorilniki, električne vtičnice in pribor za 6 oseb.Kopalnica ima tuš, umivalnik in stranišče. Vse spalnice imajo na oknih mreže proti komarjem. V zunanjem prostoru se nahaja vrtna garnitura: miza, stoli, senčniki, dva ležalnika. Happy Lux ima dodatno spalnico, velikost 32m2.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Univerzalni organizator za pokrovke in posode

Za učinkovito organiziranje različnh kuhinjskih dodatkov!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Cyber Print Shop: izdelava 50 fotografij

Shranite čudovite spomine! Odlična ideja za darilo!

-56%

Vodoodporna podloga Mat4Beach za plažo ali kampiranje

Primerna za različne površine in za vse vremenske razmere!

Super cena

Obnovljen 24-palčni računalniški LED monitor Lenovo ThinkVision T24v-10

Briljantna, kontrastna in očem prijazna slika na 24 palcih vidne površine!

-70%

Prenosni likalnik za lase – Lazyhair

Prevzemite nadzor nad svojimi lasmi s prenosnim likalnikom za lase!

-75%

Zunanja ali notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!