- 51 % na večnamenski parni čistilnik PMA H2O v modri barvi z 12 dodatki (1 leto garancije), v spletni trgovini konuskonex.com!

Ponudba vsebuje: 1x parni čistilnik PMA H2O v modri barvi + 12 dodatkov. Poštnina je brezplačna.

57,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
119,90 €
-51%
Prihranek:
62,00 €
 
 

Zagotovite si večnamenski parni čistilnik za čiščenje tal, pohištva, oblačil, otroških igrač in še in še!

Parni čistilnik čisti, dezinficira, osvežuje, deodorira s pomočjo pare in izredno vpojnih krpic iz PMA mikrovlaken. Redno čiščenje s paro pomaga pri odpravi pršic in nekaterih vrst bakterij, gliv in plesni. Izdelek je idealen tudi za dezifinciranje otroških igrač. Čiščenje je okolju prijazno zgolj s pomočjo pare in brez detergentov. Čistilnik ima 360 stopinj vrtljivo trikotno glavo, kar omogoča čiščenje pod in okoli pohištva, vzdolž sten in vogalov. Z zamenjavo nastavkov se čitilnik spremeni iz talnega parnega čistilka v ročnega, za čiščenje težko dostopnih delov in trdovratne umazanije iz površin v kopalnici, kuhinji, ipd. V set sta vključena tudi nastavek in krpica za čiščenje tkanin čiščenje in osvežitev oblačil, tekstilij, zaves, vzmetnic, ipd. Set prav tako vsebuje tudi nastavek in krpico za čiščenje oken za učinkovito in hitro čiščenje oken in drugih steklenih površin.

Z regulacijo moči pare se prilagaja zahtevam posameznih vrst površin kot so linolej, keramika, marmor, les, steklo, tekstil, ipd. V setu dobite še dodaten nastavek in krpico za poliranje in čiščenje prahu - npr. iz žaluzij. Posebnost izdelka je tudi zaščita pregrevanja motorja v primeru zamašitve šobe z vodnim kamnom z varnostno napravo za sproščanje pritiska.

Certifikati: CE, RoHS. Izdelek ima 1 leto garancije.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!