Za osvežilen napitek, poln zdravja in vitaminov! - 56 % na Smoothie Maker za hitro pripravo svežih in zdravih napitkov, sladoleda ter omak!

Ponudba vsebuje: 1x Smoothie Maker v rdeči barvi za hitro pripravo svežih in zdravih napitkov, sladoleda in omak. 1-letna garancija!

Smoothie Maker za pripravo napitkov
Smoothie Maker za pripravo napitkov
29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
69,00 €
-56%
Prihranek:
39,10 €
 
 

Izkoristite Smoothie Maker Express mešalnik za enostavno in hitro vsakodnevno pripravo zelenjavnih, sadnih in mlečnih napitkov.

S Smoothie Makerjem mešalnikom za pripravo napitkov, si boste sedaj enostavno naredili svoj priljubljen Smoothie z svežimi sestavinami vedno znova in znova. Je kot nalašč za pripravo vseh vrst sadnih sokov, zelenjavnih napitkov, sladoleda in raznovrstnih omak.
Ustvarite zdrave in zabavne recepte v pičlih 10 sekundah in prihranite tudi do 2 € po napitku. Izberite vam najljubše sestavine, jih narežite na koščke in stresite v priložen kozarec, katerega namestite na Smoothie maker ter obrnite glavo mikserja za 180 stopinj. Sadju lahko dodate nekaj mleka, jogurta ali vode. Pritisnite na stikalo in Smoothie maker vam bo v manj kot 10 skundah zmešal napitek neposredno v kozarcu. Kozarec lahko zaprete s priloženim pokrovom.
Čiščenje Smoothie Makerja je preprosto, saj ga lahko perete kar v pomivalnem stroju (razen rezila in dela v katerem je motorček), za čiščenje rezila pa ima proloženo posebno posodico, ki je temu namenjena. Vanjo vlijemo čisto vodo in zaženemo aparat. Moč vode očisti rezila. 
Komplet vsebuje:
- aparat Smoothie Maker Express (moč 300 W, teža 2,3 kg),
- velik kozarec (0,5 l),
- srednji kozarec (0,3 l),
- mali kozarec (0,1 l),
- posodica za pranje rezila,
- 3x pokrovček kozarca,
- navodila za uporabo.
Garancija mešalnika je 1 leto.

Kozarec svežih vitaminov vsak dan!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!