Popolno wellness razvajanje v dvoje! - 63 % tretma za 2 osebi: kopel kokosove sanje 45 min (vključuje tudi koktejl in rafaello) + masaža nog z aromatičnimi olji (25 min) + pedikura z ribicami Garra Ruffa (10 min) + 2-urna kopalna karta, v Termah Vivat v Moravskih Toplicah!

Plačajte le 49,90 € za nepozabno nebeško sprostitev telesa in duha. 1 kupon velja za 2 osebi.

Terme Vivat wellness za 2
Terme Vivat wellness za 2
Terme Vivat wellness za 2
Terme Vivat wellness za 2
49,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
137,00 €
-63%
Prihranek:
87,10 €
 
 

Čas je za nepozabno razvajanje!

Počutite se dobro v svoji koži. Privoščite sebi in svojemu telesu razvajanje v Wellness centru Vivat, da si hitreje opomorete od napornega vsakdana. Prepustite se uživanju in poskrbeli bodo za vaše dobro počutje. Tokrat vam po izjemni ceni nudijo 45-minutno kopel kokosove sanje v kateri boste uživali s kozarcem cocktaila in se posladkali s priljubljenimi bonboni. Sledila bo sprostitvena masaža nog v dvoje z aromatičnimi olji (25 min) ter pedikura z ribicami Garra Ruffa (10 min). Da pa bo razvajanje popolno, boste lahko izkoristili še 2-urno kopalno karto. Vse to za dve osebi, vse to samo v Termah Vivat v Moravskih Toplicah.

Bazenski kompleks Vivat obsega zunanje in notranje vodne površine. V pokritem delu, ki je preko izplavalnega bazena povezan z zunanjim delom kopališča, se nahaja velik rekreacijski bazen s številnimi vodnimi efekti (masažne klopi, slapovi, ...), dva whirlpoola in otroški bazenček, v zunanjem delu pa lahko zaplavate v olimpijskem bazenu (obratuje sezonsko), ali pa se potopite v objem zdravilne "črne" termalne vode. Vsi bazeni so polnjeni s termalno vodo. Na strehi bazenskega kompleksa je za ljubitelje sončenja brez oblek na voljo nudistična terasa z lastnim jacuzzijem, ki poleg prijetnega doživetja ponuja čudovit razgled na razgibano goričko pokrajino.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!