Hostel Tresor praznuje prvi rojstni dan zato ponuja izjemen rojstnodnevni popust! Do - 51 % na 1x nočitev z zajtrkom za 1 osebo v Hostlu Tresor na Čopovi ulici v sobi s skupnimi ležišči (do 10 oseb)!

Plačajte samo 9,9 € za nočitev trendovsko opremljenem hostlu sredi Ljubljane! Izberete lahko tudi nočitev z zajtrkom v sobi s 6 posteljami za 12,90 € ali nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi za 29,90 €!

Hostel Tresor 9,9 eur
Hostel Tresor 9,9 eur
Hostel Tresor 9,9 eur
Hostel Tresor 9,9 eur
9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-51%
Prihranek:
10,10 €
 
 

V bivši stavbi SIB banke so ustvarili hostel, skozi katerega se prežema bančna zgodba, polna zanimivosti. Tako so sobe uredili v nekdanjih bančnih pisarnah, jedilnico in skupne prostore pa v nekdanjih trezorjih. Največja posebnost hostla je "plavajoči trezor", edinstven v tem delu Evrope. Zaradi velikega zanimanja domačinov in tujcev so hostel odprli tudi za oglede, v času od odprtja pa so gostili že številne dogodke iz sveta umetnosti in kulture.

Tresor je najlepši dokaz kako lahko sivo in togo domovanje bankirjev spremenimo v živahno in urbano mednarodno okolje. V Tresorju se bodo od sedaj dalje shranjevali samo nepozabni spomini, najžlahtnejša valuta pa bo zadovoljstvo in doživetje gostov. Tresor secesijski stavbi iz začetka 20. stoletja vliva življenje, popolnoma drugačno od resnega bančnega, življenje z veliko začetnico, polno gostov iz vsega sveta, ki si ne želijo Ljubljane le ogledati, temveč jo tudi doživeti, hkrati pa spoznati pisano druščino sostanovalcev.

Srce Tresorja sta dva prostora za druženje. Visok atrijski prostor z nebesnim stropom bo predvsem utripal v dnevni svetlobi, za zabavo v poznejših večernih urah pa je bolj primeren nekdanji bančni tresor v kleti stavbe. Tresor je postal urbano središče vseh, ki jih zanima šport, kultura, umetnost ter spoznavanje novih kultur in ljudi. 
Tresor ni samo pribežališče ljudi iz vsega sveta, ampak je njegov glavni namen, da svoje prostore ponudi tudi domači kreativni mladini. Temu primerno Tresor gosti umetnike in glasbenike, gradi most med domačim in tujim okoljem in zagotavlja prijetno okolje za vse.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.