Do - 50 % na vrednostni bon za nakup uhanov iz pravega srebra in kristalov Swarovski, v Aurora Crystal Jewellery! Plačajte le 9,50 € za bon v vrednosti 19 € in izberite vam najljubši par uhanov. Poštnina je brezplačna!

Ponudba vsebuje: 1x bon v vrednosti 19 €, ki ga lahko unovčite za nakup uhanov iz pravega srebra in kristalov Swarovski. Kuponi so združljivi (združite toliko kuponov, kolikor jih potrebujete za izbrani par).

Uhani s Swarovski kristalcki
Uhani s Swarovski kristalcki
9,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,00 €
-50%
Prihranek:
9,50 €
 
 

Najlepši nakit za vaša ušeska!

Vrednost darila se lahko izračuna tako z neustavljivim svetlikanjem, nikoli prej videno barvo in z zmnožkom napačnih podvigov v romantičnih odnosih - z dve. Izkoristite romantične krivice s pravo izbiro: s prečudovitimi uhani s kristali Swarovski v vseh barvah, ki si jih zaželite! Očarajte sebe ali druge na bleščeč način. Izbirate lahko med katerimi koli uhani s Swarovski kristali!
Aurora Crystal Jewellery
je blagovna znamka, ki predstavlja eleganten nakit, izdelan iz pravega srebra in kristalov Swarovski. Vsi izdelki imajo certifikat  “MADE WITH SWAROVSKI  ELEMENTS”, ki dokazuje pristnost njihovih kristalov in je priložen vsakemu izdelku.
Modele, ki so na voljo, si lahko ogledate tukaj.

SWAROVSKI ELEMENTS je prestižna blagovna znamka kristalov, ki jih izdeluje podjetje Swarovski AG. Njihova  več kot stoletna tradicija na področju brušenja kristalov združuje  tehnološko preciznost in umetniško čutnost, zaradi katerih njihovi kristali vzbujajo domišljijo ter prinašajo svetlobo vsakemu predmetu, ki ga krasijo. Neverjeten lesk, ki ga oddajajo ti prečudoviti kristali je navdušil marsikatere svetovno znane oblikovalce, ki te svetlikajoče se kristale uporabljajo kot nenadomestljiv dodatek k svojim kreacijam. Ker je na trgu kar nekaj ponudbe, ki je le kopija kristalov Swarovski, nudi podjetje Swarovski AG  izdelovalcem, ki uporabljajo prave kristale, certifikat  “MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS”, s katerim jamčijo, da so kristali originalni.
Nakit prejmete v darilni škatlici, zato je izdelek tudi odlična ideja za darilo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!