Šola jadranja! - 60 % na tečaj za voditelja čolna do 24 m, pri Jadralnem klubu Ljubljana! Plačajte le 49 € za tečaj pod vodstvom profesorjev in izkušenih krmarjev, ki se lahko pohvalijo s skoraj 100 % uspehom njihovih tečajnikov!

Ponudba vsebuje: 1x tečaj za voditelja čolna do dolžine 24 m (6x po 2 uri): teoretična predavanja + gradivo + praktične vaje + uporaba navtičnih kart in vrvi za vozle.

Tecaj za voditelja colna
Tecaj za voditelja colna
49,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
125,00 €
-60%
Prihranek:
76,00 €
 
 

Želite spoznati nekaj novega, preživeti prosti čas na morju ali pa  samo nadgraditi že obstoječe znanje oz. ste se odločili, da se pridružite navtikom? Potem ste prvi korak že naredili. S spomladanskim tečajem za voditelja čolna začnemo s 1. aprilom 2014.

Cilj tečaja je pripraviti tačajnike na izpit za prodobitev mednarodnega pooblastila za voditelja čolna. S pomočjo profesorjev in krmarjev z dolgoletnimi izkušnjami na morju in v izobraževanju, boste osvajali nova pomorska znanja. Tečaj poteka po programu in zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo in na katerem se boste naučili osnov navigacije, pomorske veščine, osnove motoro-znanstva, meteorologije ter pomorske predpise.

Kvaliteto naših predavanj potrjuje skorja 100% uspeh tečajnikov pri opravljanju izpita, saj izvajamo tečaj v skupini z veliko individualnega pristopa, hkrati pa vam poleg teoretičnega tečaja ponujamo tudi praktično izobraževanje na klubskih jadrnicah. Že podatek, da je Jadralni Klub Ljubljana organizator z najdaljšo tradicijo prirejanja Tečaja za voditelja čolna, pove veliko. Poleg vsega organiziramo še prijavo k izpitu, tako da imate še eno skrb manj!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!