Nora cena za 6 dni Mljeta! - 50 % na 6-dnevni majski oddih za 1 osebo na otoku Mljet: 5x nočitev s polpenzionom (samopostrežna zajtrk in večerja) v hotelu Odisej*** + vstop in ogled nacionalnega parka z vodnikom + ladjica na otok sv. Marije + pohod na Montekuc + aktivnosti z animatorjem!

Plačajte 109 € za uživanje v zeleni oazi sredi Jadrana! Otrok do 13. leta ob spremstvu dveh odraslih brezplačno!

Hrvaška, Mljet: 6 dni polpenzion
Hrvaška, Mljet: 6 dni polpenzion
Hrvaška, Mljet: 6 dni polpenzion
109,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
218,00 €
-50%
Prihranek:
109,00 €
 
 

Mljet, zelena oaza sredi Jadrana, ponuja številne priložnosti za samostojna raziskovanja, za miren počitek ali prijetno druženje. Na otoku se kopajo praktično do konca jeseni, saj znajo biti dnevi prijetno ogreti, morje pa toplo. Zagotovo pa jezera v bližini hotela, v samem srcu narodnega parka, ponuja vsaj za 3-4° toplejšo morsko vodo. Naša predstavnica vas bo povabila na raziskovanje z domačinom, ki živi v narodnem parku, na kakšno animacijsko srečanje ali pogovor ob travarici ...
Ali ste vedeli...
- Da je otok Mljet najbolj zelen jadranski otok, z bogato floro in favno, kar tretjina otoka pa je proglašena za nacionalni park?
- Da je Mljet omenjen in opisan v številnih legendah, od katerih sta zagotovo najbolj poznani legenda o Odiseju in legenda o Svetem Pavlu?
- Da je slavni francoski raziskovalec Jacques Cousteau območje Mljeta označil kot enega najlepših potapljaških lokacij na svetu?

O HOTELU
Lega: Hotel Odisej se nahaja v naselju Pomena in je hkrati tudi edini hotel v Nacionalnem parku. Nekaj minut hoje od hotela sta dva slana jezera, ki predstavljata znamenitost otoka in sta zelo priljubljena za kopanje, saj nudita vrsto različnih, majhnih plaž, tako da lahko vsak najde kotiček samo zase.
Plaža: Oddaljenost od plaže 10 m, kamnita, ob hotelu betonirana, brezplačni ležalniki in senčniki, priljubljeno je kopanje na Malem jezeru - od hotela oddaljen 400 m.
Bivanje - sobe: Klima, prha/wc (obnovljene kopalnice), fen, sat TV, minibar, del sob ima balkon, pogled na morsko stran ali park, možnost dodatnega ležišča (kavč na razteg), možnost otroške posteljice (doplačilo na licu mesta)
Restavracija: Klimatizirana restavracija s pokrito teraso s pogledom na morje - polpenzion – bogat samopostrežni zajtrk ter večerja
Hotelska ponudba: Klimatizirani skupni prostori, recepcija, restavracija, aperitiv bar, taverna, dvigalo v glavni zgradbi, terasa z žarom, betonirana površina za sončenje, zunanji bazen za otroke z morsko vodo, brezplačni ležalniki in senčniki (omejeno število), možnost priveza za manjše plovilo, parkirišče, možnost uporabe sefa in pranje perila, igralnica, dvorana za biljard, menjalnica, manjši wellness (l.2007) – fitness (brezplačen za hotelske goste)
Športna ponudba: Kanu, kajak, kolesarstvo, potapljanje, deskanje, šola deskanja, ob obali mljetskih jezer se razprostira tudi 12 km dolga sprehajalna steza, ki je namenjena sprehajalcem in kolesarjem.

Turistična agencija Ojla z mladimi močmi nadaljuje turistično poslanstvo uspešne agencije DOBER DAN. Njihov poudarek je na počitnicah, predvsem v južni Dalmaciji , kjer so bili dolga leta vodilna tuja agencija. tega z ugodnimi cenami je objavljeno v novem katalogu POLETJE , še posebej pa vas vabijo na njihov tradicionalni 1.majski klub na Korčulo, kjer bo zares zanimivo. Več na: http://www.ojla.si/izleti-potovanja/1-maj/1-maj-na-korculi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.