- 55 % na meni za dan žena s 5 hodi: predjed po kuharjevem izboru, juha, topla predjed, glavna jed po izbiri in sladica, v restavraciji Mango world food! Plačajte samo 9,90 € za vrhunsko kulinarično pojedino.

Ponudba vsebuje: amuse bouche + zelenina cappuccino juha s porom + fuži v omaki s tartufi + file ostriža na krompirju in mladi špinači ALI piščančji medaljoni s šampinjoni in krušno rezino + limonin stolpec s čokolado.

Mango meni za dan žena, 5 hodov
Mango meni za dan žena, 5 hodov
9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
22,00 €
-55%
Prihranek:
12,10 €
 
 

Najboljša hrana za najboljše goste! Mango world food se zahvaljuje vsem dosedanjim obiskovalcem in vabi nove! Z odlično pojedino, ki jo lahko izkusite za dan žena ali par dni kasneje. Dobra kulinarika pride prav tudi ob vsakdanjih priložnostih ;)
Čaka vas 5-hodna pot do najboljših okusov:
1. pozdrav iz kuhinje (Amuse bouche),
2. zelenina cappuccino juha v družbi pora,
3. topla predjed (istrski fuži v omaki s tartufi),
4. glavna jed (file ostriža z zeliščnim maslom na maslenem krompirju in mladi špinači ALI piščančji medaljoni s šampinjoni v šampanjec omaki na krušni rezini in brokoliju),
5. sladica (limonin stolpec s čokoladno mrežo).

Ob jutrih kavarna s soncno teraso, ob poldnevu restavracija, v kateri vam ob prijetnem vzdušju nudijo zelo zanimivo in okusno kombinacijo azijsko-mediteranske kuhinje. Od slastnih testenin, rižot in mesnih jedi z recepti iz daljnega vzhoda do gurmanskih solat, morskih jedi in vegetarijanskih poslastic, boste lahko izbirali tudi med pestrimi orientalskimi specialitetami. Ob koncu dneva sprememba ambienta v najbarvitejši lounge bar, kjer vam bodo naši barmani edini v mestu mešali cocktaile iz svežega sadja.
Vsak torek boste na svoj račun prišli ljubitelji zabav, kjer boste lahko ob dobri glasbi, družbi ter akcijskih cenah uživali vse do jutranjih ur.

Seveda pa je poskrbljeno tudi za zaključne družbe ter privatne zabave, kjer vam skupaj z izkušenimi kuharji pripravljajo kosila, večerje ter prigrizke po vaši izbiri. Obiščite jih na Turnerjevi ulici 17 v Mariboru, kjer je ob ugodnih cenah poskrbljeno tudi za študente.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

50-minutna solna terapija za 2 osebi v Moravskih Toplicah

Blagodejen učinek na dihalne težave, težave s kožo in alergije! Ne spreglejte vseh opcij solnih terapij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-60%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-55%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Tretma za spodbujanje limfne cirkulacije v centru zdravja AuroraMorpho

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!