- 73 % na čudovito ogrlico Lucky Star s Swarovski elementi, v spletni trgovini Gelmus shop! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi set nakita Spirit Crystal s Swarovski elementi za 16,90 €. Kupi 2 kupona in prejmi ogrlico City Star gratis!

Ponudba vsebuje: ogrlica Lucky Star + originalna bela darilna škatlica + bela darilna vrečka + certifikat + etiketa. Poštnina je brezplačna!

Ogrlica Lucky Star ALI set nakita Spirit Crystal
Ogrlica Lucky Star ALI set nakita Spirit Crystal
Ogrlica Lucky Star ALI set nakita Spirit Crystal
14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
56,00 €
-73%
Prihranek:
41,10 €
 
 

Doživite izjemno iskrivost uporabljenih Swarovski Elements kristalov!

Pocrkljajte in polepšajte se s čudovito ogrlico Lucky Star, narejeno s Swarovski elementi, ki bodo poudarili vaš sijaj in lepoto. Verižica je prevlečena z rodijem in dolžine 41 + 5 cm, z obeskom velikosti 3 cm. Obesek je sestavljen iz treh zvezdic s Swarovski elementi. V paketu prejmete tudi originalno darilno škatlico z logotipom Made with Swarovski Elements, zato je ogrlica idealna za darilo. Ogrlici je priložen tudi certifikat avtentičnosti, ki ga lahko preverite tudi na internetu. Podatke o izdelku si lahko pogledate tudi tukaj, za ogrlico City Star pa tukaj.

Ves nakit v njihovi ponudbi, pod blagovno znamko Made with Swarovski elements, je od preverjenih dobaviteljev. Dobavitelji so certificirani s strani pooblaščenih predstavnikov podjetja SWAROVSKI®, kar pomeni, da jim je bila dodeljena pravica do uporabe mednarodnega certifikata MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS, s katerim jamčijo pristnost in avtentičnost kristalov Swarovski.
MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS pomeni, da nakit vsebuje avtentične kristale podjetja Swarovski, torej verižica je produkt določenega proizvajalca, nanjo pa je priterjen kristal Swarovski. Proizvajalec takšnega nakita mora biti brand - partner podjetja Swarovski, to mora izkazat z mednarodnim certifikatom, ki mu ga je podelilo podjetje Swarovski. Zelo pomembno je, da je k nakitu pripeta etiketa z logotipom dobavitelja in da se tega da preverit na internetu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!