- 50 % na grško ekstra deviško olivno olje PREKO Premium (0,75 l)! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi paket olivnega olja PREKO Premium (3x 0,75 l) za 20,50 €!

Ponudba vsebuje: 1x olivno olje Preko Premium (0,75 l) s 6.000 let staro tradicijo (grškega porekla, iz biološko pridelanih in ročno obranih oliv). Vsebuje nizko stopnjo kisline do 0,4 %.

7,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,00 €
-50%
Prihranek:
7,00 €
 
 

Ekstra deviško oljčno olje PREKO s 6.000 let staro tradicijo (grškega porekla, iz biološko pridelanih in ročno obranih oliv). Vsebuje nizko stopnjo kisline do 0,4 %.

Značilnosti:
- Njegova zlato - rumena barva, ter nizke vrednosti klorofila v njegovi vsebini, ki je najboljša obramba pred časom.
- Je srednje sadnega, rahlo grenkega, ter gostega okusa. Idealen za solate ter prelive različnim toplim in hladnim sredozemskim jedem. Odlično se poveže s svežo pečenim vročim kruhom, feto sirem, čebulo ali origanom.
Metoda za ekstrakcijo njihovega olja:
Za dosego najvišje kakovosti hladno stiskanega (23° C) ekstra deviškega oljčnega olja, sta potrebni večja količina oliv in daljši čas stiskanja. V času obiranja se zdravi plodovi oliv ročno obirajo neposredno z drevesa oljk. Zbirajo se samo v jutine vreče tako, da se olive še vedno prezračujejo. ''Olinet'' (posebej zasnovana mreža) se nahaja pod vsakim drevesom tako, da preostale olive - vključno s tistimi, ki so po nesreči padle ob obiranju zajame ne, da bi padle na tla ter se poškodovale.
Na koncu vsakega dne vso količino zbranih oliv odpeljejo v nadaljno obdelovanje v stiskalnico oz. mlin. Oljčno olje hladno ekstrahirano s centrifugiranjem. Po načelu ter naših standardih, se hladna ekstrakcija EKSTRA DEVIŠKEGA OLJČNEGA OLJA PREKO vedno prične po polnoči zaradi dveh glavnih razlogov. Prvič, ker je mlin potrebno temeljito očištiti od preostankov prejšnjih ekstrakcije in drugič, ker njegovo hladno stiskanje poteka pri 23 ° C ( 73,4 ° F), namesto običajnih 27 ° C. Na ta način pridelajo manjšo količino, vendar je končni proizvod veliko višje kakovosti. Za njih je visoka kakovost kombinacija strasti, vztrajnosti, potrpežljivosti in pravilnih metod. Rezultat le tega je okus, hranilna vrednost ter odlična kemična struktura.

Visoka kakovost proizvoda presega meje standardov in zato njihovo olje PREKO spada v PREMIUM razred Ekstra deviškega oljčnega olja.
Olje hranijo v kontroliranih pogojih temperature in tlaka in v specialnih rezervoarjih iz nerjavečega jekla do stekleničenja. Navedeni proces zagotovi ohranitev vseh dragocenih hranilnih snovi ter bogat okus. Olje PREKO vsebuje nisko stopnjo kisline (pod 0,4 odstotki), ter ni filtrirano v nobeni fazi predelave.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!