- 60 % na pripomoček za učinkovito odvajanje od kajenja, ki ga kupite samo enkrat - 1 par magnetov za uho QuitSmoke! Plačajte le 19,9 € in se poslovite od škodljive razvade. Poštnina je brezplačna!

Ponudba vsebuje: pripomoček za odvajanje od kajenja QuitSmoke: 1 par magnetov (2 magneta za 1 uho). QuitSmoke pritiska na akupresurne točke in povzroča zmanjšanje ali popolno odpravo želje po nikotinu.

Pripomocek za odvajanje od kajenja QuitSmoke
Pripomocek za odvajanje od kajenja QuitSmoke
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-60%
Prihranek:
30,10 €
 
 

Kako bom s pomočjo QuitSmoke opustil cigarete?
QuitSmoke deluje po principu in metodah, ki so preizkušene in uspešne že več kot 1000 let. QuitSmoke pritiska na akupresurne točke in povzroča zmanjšanje ali popolno odpravo želje po nikotinu.

Kako deluje QuitSmoke? Uporaba je zares enostavna in magneta sta zelo učinkovita, čeprav tehtata manj kot 20 g. Sistem QuitSmoke je sestavljen iz dveh posebnih pozlačenih magnetov. Izdelana sta zelo skrbno in sta ravno prav močna, da se izvaja pritisk točno določene moči na akupresurne točke na vašem ušesu.
QuitSmoke enostavno postavite na levo uho. Manjši magnet gre na sprednjo stran, večji pa na zadnjo stran ušesa. Magnetna sila ju bo držala na mestu, zato so skrbi, da bosta odpadla, odveč. QuitSmoke magneta sta skoraj nevidna in lahko ju uporabljate ob vseh priložnostih - v službi, med tuširanjem in celo v fitnesu.

Sistem QuitSmoke na začetku uporabljate samo 2 uri dnevno. V tem času se bo telo navadilo na nežen pritisk, ki ga magneta izvajata na akupresurne točke, kar sproža izločanje endorfinov. Rabo QuitSmoke magnetov lahko po nekaj dneh podaljšate na 4 ure in tako maksimalno izkoristite prednosti sistema QuitSmoke.
Zakaj ne bi tudi VI posegli po svetovno znani metodi za odvajanje od kajenja?

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!