Zaživite zdravo! - 58 % na revolucionarno bioresonančno testiranje! Plačajte samo 24,90 € za uvod v ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v vašem telesu!

Ponudba vsebuje: 1x revolucionarno bioresonančno testiranje, ki bo pokazalo vzrok vaših težav.

24,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-58%
Prihranek:
35,10 €
 
 

Se vam zdi, da v današnjem času živimo zelo udobno? Imate prav, a žal vsako razkošje pripelje do neprijetnih neželenih učinkov. Naše zdravje je vse bolj obremenjeno s kemičnimi dodatki iz hrane in pijač, s strupi iz okolja, sevanji, zdravili in ostanki farmacevtskih spojin, ki jih najdemo v mesu in nenazadnje pogosto tudi v vodi.
Posledice so najprej nejasne preobčutljivostne motnje in kronična utrujenost, kar se nazadnje razvije v težke telesne motnje. Na žalost klasična medicina pogosto ne more odkriti pravega vzroka in vse bolnike zdravi enako.

A ker vemo, da ima telo veliko sposobnost samoozdravljenja, lahko uporabimo bioresonančno terapijo sebi v prid in obremenitve ugotavljamo natančno in individualno. S pomočjo naprave BICOM se zajame tipične frekvenčne vzorce snovi in zelo hitro ugotovi njihovo delovanje na pacientovo telo. Test poteka povsem brez bolečin. Tako se v veliki večini primerov lahko ugotovi, katere obremenitve bolniku povzročajo bolezen (npr. bakterije, virusi, elektrosmog, zobni materiali, alergeni itd.).

BICOM bioresonančna terapija je poseben diagnostičen in terapevtski postopek, ki v medicini ubira novo pot. Osnove bioresonančne terapije temeljijo na novih spoznanjih biofizike. Ta spoznanja so na drugih področjih pripeljala do velikanskega razvoja, v tradicionalni medicini pa se žal to ni zgodilo; bioresonančna terapija se je razvila prav iz odkritij biofizike.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Zasebni zakup wellnessa ZARJA

Razvajanje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!